Vrije markt Tiel Spoorstraat in Tiel

Zondag 11 Augustus 2019 - 9:00-16:30 uur


Vrije Markt Tiel, nieuwe en gebruikte artikelen in de sfeervolle en gezellige hal! Iedere woensdag en zondag openen wij onze deuren voor het publiek. Hier kunt u terecht voor een lekker dagje struinen, in onze overdekte en verwarmde hallen waar u de meest uiteenlopende producten voor schappelijke prijzen kunt kopen. De vriendelijke kooplieden welke soms al vele jaren aan de markt deelnemen hebben uiteenlopende producten. Kom een kijkje nemen: Vrije Markt Tiel bezoekers info Zelf aan de markt deelnemen? Reserveren? <br /> Heeft u uw zolder opgeruimd? Of wilt u met een andere soort handel inschrijven? Vrije Markt standplaats info Breng een bezoek aan de Vrije markt in het Gelderse Tiel, een familie uitje voor groot en klein. Ook voor een hapje en drankje bent u hier op het juiste markt adres! Vrije Markt, een gezellig dagje uit! Sinds 1997 gevestigd in de oude veilinghallen van Tiel, een markt begrip in de regio en ver daar buiten. Tot ziens op de Vrije markt van Tiel!

Opslaan in Agenda 2019-08-11 09:00 2019-08-11 16:30 Europe/Amsterdam Vrije markt Tiel Spoorstraat Vrije Markt Tiel, nieuwe en gebruikte artikelen in de sfeervolle en gezellige hal! Iedere woensdag en zondag openen wij onze deuren voor het publiek. Hier kunt u terecht voor een lekker dagje struinen, in onze overdekte en verwarmde hallen waar u de meest uiteenlopende producten voor schappelijke prijzen kunt kopen. De vriendelijke kooplieden welke soms al vele jaren aan de markt deelnemen hebben uiteenlopende producten. Kom een kijkje nemen: Vrije Markt Tiel bezoekers info Zelf aan de markt deelnemen? Reserveren? Heeft u uw zolder opgeruimd? Of wilt u met een andere soort handel inschrijven? Vrije Markt standplaats info Breng een bezoek aan de Vrije markt in het Gelderse Tiel, een familie uitje voor groot en klein. Ook voor een hapje en drankje bent u hier op het juiste markt adres! Vrije Markt, een gezellig dagje uit! Sinds 1997 gevestigd in de oude veilinghallen van Tiel, een markt begrip in de regio en ver daar buiten. Tot ziens op de Vrije markt van Tiel! TielLocatie: Spoorstraat 1-3-5, Tiel


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in een rommelmarkt, in Culemborg een beurs, in een brocante markt, in De klomp een brocante markt, in Zeeland een brocante markt, in een rommelmarkt, in een rommelmarkt, in een rommelmarkt, in een brocante markt, in De Bilt een jaarmarkt, in De Bilt een antiek & kunst markt, in Culemborg een evenement, in Amersfoort een rommelmarkt, in Wamel een zwarte markt, in een rommelmarkt, in Herpen een rommelmarkt, in een brocante markt, in een rommelmarkt, in een rommelmarkt, in Vlijmen een braderie, in Kerkdriel een braderie, in 's-Hertogenbosch een rommelmarkt, in Nijmegen een antiek & kunst markt, in Wamel een zwarte markt, in Tiel een zwarte markt, in Wamel een zwarte markt, in Tiel een zwarte markt, in Uden een rommelmarkt, in een rommelmarkt, in Dodewaard een brocante markt, in Zetten een jaarmarkt, in Veenendaal een braderie, in Vianen een braderie, in Veenendaal een braderie, in Wijchen een braderie, in Ede een evenement, in Vianen een antiek & kunst markt, in Dodewaard een rommelmarkt, in Doorn een rommelmarkt.


Brocante markten


25 mei
De klomp
25 mei
Zeeland
26 mei
30 mei
Dodewaard

Antiek & Kunst markten


25 mei
De Bilt
26 mei
Nijmegen
30 mei
Vianen
Evenementen


25 mei
Culemborg
30 mei
Ede

Zwarte markten


25 mei
Wamel
26 mei
Wamel
29 mei
Wamel


Braderiëen


26 mei
Vlijmen
26 mei
Kerkdriel
30 mei
Veenendaal
30 mei
Vianen
30 mei
Veenendaal
30 mei
Wijchen