Vrije markt Tiel Spoorstraat in Tiel

Zondag 4 Augustus 2019 - 9:00-16:30 uur


Vrije Markt Tiel, nieuwe en gebruikte artikelen in de sfeervolle en gezellige hal! Iedere woensdag en zondag openen wij onze deuren voor het publiek. Hier kunt u terecht voor een lekker dagje struinen, in onze overdekte en verwarmde hallen waar u de meest uiteenlopende producten voor schappelijke prijzen kunt kopen. De vriendelijke kooplieden welke soms al vele jaren aan de markt deelnemen hebben uiteenlopende producten. Kom een kijkje nemen: Vrije Markt Tiel bezoekers info Zelf aan de markt deelnemen? Reserveren? Heeft u uw zolder opgeruimd? Of wilt u met een andere soort handel inschrijven? Vrije Markt standplaats info Breng een bezoek aan de Vrije markt in het Gelderse Tiel, een familie uitje voor groot en klein. Ook voor een hapje en drankje bent u hier op het juiste markt adres! Vrije Markt, een gezellig dagje uit! Sinds 1997 gevestigd in de oude veilinghallen van Tiel, een markt begrip in de regio en ver daar buiten. Tot ziens op de Vrije markt van Tiel!

Opslaan in Agenda 2019-08-04 09:00 2019-08-04 16:30 Europe/Amsterdam Vrije markt Tiel Spoorstraat Vrije Markt Tiel, nieuwe en gebruikte artikelen in de sfeervolle en gezellige hal! Iedere woensdag en zondag openen wij onze deuren voor het publiek. Hier kunt u terecht voor een lekker dagje struinen, in onze overdekte en verwarmde hallen waar u de meest uiteenlopende producten voor schappelijke prijzen kunt kopen. De vriendelijke kooplieden welke soms al vele jaren aan de markt deelnemen hebben uiteenlopende producten. Kom een kijkje nemen: Vrije Markt Tiel bezoekers info Zelf aan de markt deelnemen? Reserveren? Heeft u uw zolder opgeruimd? Of wilt u met een andere soort handel inschrijven? Vrije Markt standplaats info Breng een bezoek aan de Vrije markt in het Gelderse Tiel, een familie uitje voor groot en klein. Ook voor een hapje en drankje bent u hier op het juiste markt adres! Vrije Markt, een gezellig dagje uit! Sinds 1997 gevestigd in de oude veilinghallen van Tiel, een markt begrip in de regio en ver daar buiten. Tot ziens op de Vrije markt van Tiel! TielLocatie: Spoorstraat 1-3-5, Tiel


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in De bilt een brocante markt, in Nieuwegein een brocante markt, in Zeeland een brocante markt, in Zeist een brocante markt, in ort een beurs, in Woudenberg een beurs, in Bunnik een beurs, in Kerk-avezaath een brocante markt, in Nieuwegein een brocante markt, in Zeist een brocante markt, in Herpen een brocante markt, in Slijk-ewijk een brocante markt, in een beurs, in Dreumel een antiek & kunst markt, in Puiflijk een boeken & muziek markt, in een brocante markt.


Brocante markten


23 mar
De bilt
23 mar
Nieuwegein
23 mar
Zeeland
23 mar
Zeist
23 mar
Kerk-avezaath
24 mar
Nieuwegein
24 mar
Zeist
24 mar
Herpen
24 mar
Slijk-ewijk

Antiek & Kunst markten


24 mar
Dreumel


Boeken & Muziek markten


24 mar
Puiflijk