Weekmarkt Stevinstraat in Den Haag

Donderdag 16 Mei 2019 - 9:00-17:00 uur


Markt Stevinstraat in Haags stadsdeel Scheveningen. De markt van de Stevinstraat in dit deel van Den Haag is gelegen in Scheveningen, een erg mooi en oud deel in het noorden van het oude Scheveningse dorp. Vroeger, veel oudere bewoners zullen dit nog wel weten, was er markt op het schelpenpad nabij de Scheveningse haven. Deze markt, in de Stevinstraat, is hier in deze buurt sinds 1975. Wijkmarkt Scheveningen Stevinstraat, een begrip in de omgeving. De markt aan de Stevinstraat is gezellig en goed bezocht. Deze markt vindt u elke donderdag van 9.00 tot 17.00 uur. Lopend is het 5 minuten van de Scheveningse Boulevard. De markt wordt gehouden in de winkelstraat de Stevinstraat, gelegen tussen de Badhuisweg en de Gentsestraat. De markt is bereikbaar met lijn 1, 9, 14, 22 en 23. Markt in de Stevinstraat, een aanrader! De markt in Scheveningen biedt u een ruime keuze in met name de dagelijkse etenswaren. Tot koop zijn o.a. verse kaas, olijven, kip, brood, groente, fruit maar ook moderne kleding. Veel buurtbewoners gaan graag naar de Stevinstraat markt maar bezoekers uit de wijde regio komen hier op donderdag hun boodschappen halen. Graag tot ziens op de markt van in Scheveningen in de Stevinstraat!

Opslaan in Agenda 2019-05-16 09:00 2019-05-16 17:00 Europe/Amsterdam Weekmarkt Stevinstraat Markt Stevinstraat in Haags stadsdeel Scheveningen. De markt van de Stevinstraat in dit deel van Den Haag is gelegen in Scheveningen, een erg mooi en oud deel in het noorden van het oude Scheveningse dorp. Vroeger, veel oudere bewoners zullen dit nog wel weten, was er markt op het schelpenpad nabij de Scheveningse haven. Deze markt, in de Stevinstraat, is hier in deze buurt sinds 1975. Wijkmarkt Scheveningen Stevinstraat, een begrip in de omgeving. De markt aan de Stevinstraat is gezellig en goed bezocht. Deze markt vindt u elke donderdag van 9.00 tot 17.00 uur. Lopend is het 5 minuten van de Scheveningse Boulevard. De markt wordt gehouden in de winkelstraat de Stevinstraat, gelegen tussen de Badhuisweg en de Gentsestraat. De markt is bereikbaar met lijn 1, 9, 14, 22 en 23. Markt in de Stevinstraat, een aanrader! De markt in Scheveningen biedt u een ruime keuze in met name de dagelijkse etenswaren. Tot koop zijn o.a. verse kaas, olijven, kip, brood, groente, fruit maar ook moderne kleding. Veel buurtbewoners gaan graag naar de Stevinstraat markt maar bezoekers uit de wijde regio komen hier op donderdag hun boodschappen halen. Graag tot ziens op de markt van in Scheveningen in de Stevinstraat! Den HaagLocatie: Stevinstraat Scheveningen, Den Haag


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Brielle een markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Brielle een markt, in Rotterdam een markt, in am een rommelmarkt, in Zoetermeer een brocante markt, in Hoek van Holland een braderie, in Den Haag een markt, in Schiedam een markt, in Katwijk een markt, in Rotterdam een brocante markt, in Waddinxveen een braderie, in Wateringen een jaarmarkt, in Wateringen een antiek & kunst markt, in Vierpolders een rommelmarkt, in Rotterdam een markt, in Den Haag een markt, in Schiedam een rommelmarkt, in Spijkenisse een rommelmarkt, in Leiden een braderie, in Leiden een antiek & kunst markt, in Den Haag een markt.


Markten


27 mei
Brielle
28 mei
Rotterdam
30 mei
Den Haag
31 mei
Schiedam
31 mei
Katwijk
1 jun
Rotterdam
1 jun
Den Haag
3 jun
Den HaagRommelmarkten


1 jun
Vierpolders
2 jun
Schiedam
2 jun
SpijkenisseBrocante markten


30 mei
Zoetermeer
1 jun
Rotterdam

Braderiëen


30 mei
Hoek van Holl
1 jun
Waddinxveen
Jaarmarkten


1 jun
Wateringen


Antiek & Kunst markten


1 jun
Wateringen