Markt Binnenrotte Centrummarkt in Rotterdam

Zaterdag 3 Augustus 2019 - 08:00-17:30 uur


Zaterdag Warenmarkt Rotterdam centrum op de Blaak. 400 kramen op dinsdag en zaterdag, bijna de grootste markt van Nederland en gezellig shoppen op de markt. U kunt hier terecht voor vele dagelijkse producten zoals vers fruit, groente, vis, kaas, koek en snoep en ook een deel tweedehands en gebruikte goederen. Bloemetje of een plantje? Dan bent u hier aan het juiste markt bezoek adres. Uzelf verwennen of een verjaardag cadeau? Bezoek dan de sfeervolle kledingkramen, koop een mooi sieraad voor uzelf of een lekker luchtje. Zelfs wanneer u exotisch of speciaal wilt eten kunt u terecht bij de vele eetkraampjes op deze markt. Goed bereikbaar met openbaar vervoer! De markt is goed te bereiken met openbaar vervoer. Zowel metro, tram, bus en trein stoppen bijna voor de markt. Het is maar een minuut lopen voordat u heerlijk kunt markt shoppen op deze mooie Rotterdamse markt. Graag tot ziens op de Rotterdamse markten!

Opslaan in Agenda 2019-08-03 08:00 2019-08-03 17:30 Europe/Amsterdam Markt Binnenrotte Centrummarkt Zaterdag Warenmarkt Rotterdam centrum op de Blaak. 400 kramen op dinsdag en zaterdag, bijna de grootste markt van Nederland en gezellig shoppen op de markt. U kunt hier terecht voor vele dagelijkse producten zoals vers fruit, groente, vis, kaas, koek en snoep en ook een deel tweedehands en gebruikte goederen. Bloemetje of een plantje? Dan bent u hier aan het juiste markt bezoek adres. Uzelf verwennen of een verjaardag cadeau? Bezoek dan de sfeervolle kledingkramen, koop een mooi sieraad voor uzelf of een lekker luchtje. Zelfs wanneer u exotisch of speciaal wilt eten kunt u terecht bij de vele eetkraampjes op deze markt. Goed bereikbaar met openbaar vervoer! De markt is goed te bereiken met openbaar vervoer. Zowel metro, tram, bus en trein stoppen bijna voor de markt. Het is maar een minuut lopen voordat u heerlijk kunt markt shoppen op deze mooie Rotterdamse markt. Graag tot ziens op de Rotterdamse markten! RotterdamLocatie: Binnenrotte, Rotterdam


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Zoetermeer een brocante markt, in Gouda een brocante markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Zoetermeer een brocante markt, in Gouda een brocante markt, in Gouda een brocante markt, in Gouda een brocante markt, in Delft een brocante markt, in ngen een brocante markt, in Dordrecht een brocante markt, in Gouda een brocante markt, in Rotterdam een brocante markt, in Voorburg-centrum een brocante markt, in am een brocante markt, in Vlaardingen een brocante markt, in Berkel en rodenrijs een brocante markt, in ngen een brocante markt, in etsluis een brocante markt, in Wassenaar een brocante markt, in Zoetermeer een brocante markt, in Gouda een brocante markt.


Brocante markten


21 mar
Zoetermeer
23 mar
Delft
23 mar
ngen
23 mar
Dordrecht
24 mar
Rotterdam
24 mar
Voorburg-cent