Markt Binnenrotte Centrummarkt in Rotterdam

Zaterdag 3 Augustus 2019 - 08:00-17:30 uur


Zaterdag Warenmarkt Rotterdam centrum op de Blaak. 400 kramen op dinsdag en zaterdag, bijna de grootste markt van Nederland en gezellig shoppen op de markt. U kunt hier terecht voor vele dagelijkse producten zoals vers fruit, groente, vis, kaas, koek en snoep en ook een deel tweedehands en gebruikte goederen. Bloemetje of een plantje? Dan bent u hier aan het juiste markt bezoek adres. Uzelf verwennen of een verjaardag cadeau? Bezoek dan de sfeervolle kledingkramen, koop een mooi sieraad voor uzelf of een lekker luchtje. Zelfs wanneer u exotisch of speciaal wilt eten kunt u terecht bij de vele eetkraampjes op deze markt. Goed bereikbaar met openbaar vervoer! <br /> De markt is goed te bereiken met openbaar vervoer. Zowel metro, tram, bus en trein stoppen bijna voor de markt. Het is maar een minuut lopen voordat u heerlijk kunt markt shoppen op deze mooie Rotterdamse markt. Graag tot ziens op de Rotterdamse markten!

Opslaan in Agenda 2019-08-03 08:00 2019-08-03 17:30 Europe/Amsterdam Markt Binnenrotte Centrummarkt Zaterdag Warenmarkt Rotterdam centrum op de Blaak. 400 kramen op dinsdag en zaterdag, bijna de grootste markt van Nederland en gezellig shoppen op de markt. U kunt hier terecht voor vele dagelijkse producten zoals vers fruit, groente, vis, kaas, koek en snoep en ook een deel tweedehands en gebruikte goederen. Bloemetje of een plantje? Dan bent u hier aan het juiste markt bezoek adres. Uzelf verwennen of een verjaardag cadeau? Bezoek dan de sfeervolle kledingkramen, koop een mooi sieraad voor uzelf of een lekker luchtje. Zelfs wanneer u exotisch of speciaal wilt eten kunt u terecht bij de vele eetkraampjes op deze markt. Goed bereikbaar met openbaar vervoer! De markt is goed te bereiken met openbaar vervoer. Zowel metro, tram, bus en trein stoppen bijna voor de markt. Het is maar een minuut lopen voordat u heerlijk kunt markt shoppen op deze mooie Rotterdamse markt. Graag tot ziens op de Rotterdamse markten! RotterdamLocatie: Binnenrotte, Rotterdam


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Goudswaard een rommelmarkt, in Zoetermeer een brocante markt, in Gouda een brocante markt, in Katwijk een markt, in Schiedam een markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Goudswaard een rommelmarkt, in Zoetermeer een brocante markt, in Gouda een brocante markt, in Schiedam een markt, in Goudswaard een rommelmarkt, in Leiden een boeken & muziek markt, in Numansdorp een rommelmarkt, in Rotterdam een rommelmarkt, in Gouda een brocante markt, in Haastrecht een braderie, in Berkel en Rodenrijs een braderie, in Puttershoek een braderie, in Zoetermeer een rommelmarkt, in Poortugaal een markt, in Schiedam een rommelmarkt, in Voorburg-centrum een rommelmarkt, in ngen een rommelmarkt, in Leiden een boeken & muziek markt, in Hellevoetsluis een braderie, in Capelle a/d IJssel een braderie, in Brielle een markt, in Rotterdam een markt, in Nieuwpoort een braderie, in am een rommelmarkt, in Zoetermeer een brocante markt, in Hoek van Holland een braderie, in Den Haag een markt, in Schiedam een markt.


Rommelmarkten


24 mei
Goudswaard
25 mei
Goudswaard
25 mei
Numansdorp
25 mei
Rotterdam
25 mei
Zoetermeer
26 mei
Schiedam
26 mei
Voorburg-cent


Brocante markten


24 mei
Zoetermeer
30 mei
ZoetermeerMarkten


24 mei
Schiedam
25 mei
Poortugaal
27 mei
Brielle
28 mei
Rotterdam
30 mei
Den Haag
31 mei
Schiedam

Boeken & Muziek markten


25 mei
Leiden
26 mei
Leiden

Braderiëen


25 mei
Haastrecht
25 mei
Berkel en Rod
25 mei
Puttershoek
26 mei
Hellevoetslui
26 mei
Capelle a/d I
29 mei
Nieuwpoort
30 mei
Hoek van Holl