Markt Almelo centrum in Almelo

Zaterdag 18 Mei 2019 - 9:00-17:30 uur


De markt is te bezoeken elke donderdagochtend en zaterdag de gehele dag voor een breed publiek. Wilt u een marktkraam huren in Almelo op de markt? Standplaats inzake de weekmarktstandplaats info, dan dient u een afspraak te maken met de marktmeester in het gemeentehuis. Aan deelname van deze gemeentelijke markt zijn regels verbonden zoals een geldig legitimatiebewijs, een inschrijving kamer van Koophandel en o.a. een geldig verzekering bewijs. Belt u met de gemeente voor eer info of een afspraak op 0546 541111 Graag tot ziens op de markten van Almelo!

Opslaan in Agenda 2019-05-18 09:00 2019-05-18 17:30 Europe/Amsterdam Markt Almelo centrum De markt is te bezoeken elke donderdagochtend en zaterdag de gehele dag voor een breed publiek. Wilt u een marktkraam huren in Almelo op de markt? Standplaats inzake de weekmarktstandplaats info, dan dient u een afspraak te maken met de marktmeester in het gemeentehuis. Aan deelname van deze gemeentelijke markt zijn regels verbonden zoals een geldig legitimatiebewijs, een inschrijving kamer van Koophandel en o.a. een geldig verzekering bewijs. Belt u met de gemeente voor eer info of een afspraak op 0546 541111 Graag tot ziens op de markten van Almelo! AlmeloLocatie: Centrum, Almelo


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Weerselo een rommelmarkt, in Haaksbergen een antiek & kunst markt, in Weerselo een rommelmarkt, in Almelo een markt, in Enschede een rommelmarkt.


Rommelmarkten


30 mei
Weerselo
1 jun
Weerselo
2 jun
Enschede
Antiek & Kunst markten


30 mei
Haaksbergen