De Markt warenmarkt in Roermond

Zaterdag 3 Augustus 2019 - 9:30-16:00 uur


Iedere zaterdag vindt voor het Stadhuis op De markt en bij de Kathedraal de gezellige en voordelige weekmarkt plaats met ruim 140 kramen. Het is een bijzonder gezellige markt, zeker de moeite waard! Let op : Tijdens evenementen op de Markt (o.a. kermis, taptoe e.d.) wordt de weekmarkt op het Munsterplein en omgeving gehouden. Het kan zijn dat u op de markt een eenmalige of vaste standplaats wilt hebben. Hiervoor heeft u een vergunning nodig. Deze vraagt u aan bij de gemeente.

Opslaan in Agenda 2019-08-03 09:30 2019-08-03 16:00 Europe/Amsterdam De Markt warenmarkt Iedere zaterdag vindt voor het Stadhuis op De markt en bij de Kathedraal de gezellige en voordelige weekmarkt plaats met ruim 140 kramen. Het is een bijzonder gezellige markt, zeker de moeite waard! Let op : Tijdens evenementen op de Markt (o.a. kermis, taptoe e.d.) wordt de weekmarkt op het Munsterplein en omgeving gehouden. Het kan zijn dat u op de markt een eenmalige of vaste standplaats wilt hebben. Hiervoor heeft u een vergunning nodig. Deze vraagt u aan bij de gemeente. RoermondLocatie: Centrum, Roermond


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Roggel een brocante markt, in Venlo een brocante markt, in ost een boeken & muziek markt.


Brocante markten


28 apr
Roggel
28 apr
Venlo