Wintermarkt Camping Lindenhof in Wolfheze

Zondag 24 November 2019 - 13:30-18:00 uur


‘HoHoHo’ of ‘Zie ginds komt de stoomboot’ op zondag 24 november wordt de kerstmarkt in Wolfheze in een ‘nieuw jasje gestoken’ en kunnen bezoekers genieten van een Wintermarkt. inkopen doen voor kerst of sint en alvast in de decemberstemming komen? Na succesvolle eerdere (kerst) edities, vindt op zondag 24 november de vierde editie van een feestelijke Wintermarkt op Camping Lindenhof in Wolfheze plaats. Er is van alles te doen; er is heerlijke warme Glühwein, leuke activiteiten voor de kinderen en natuurlijk is er sfeervolle muziek.

Opslaan in Agenda 2019-11-24 13:30 2019-11-24 18:00 Europe/Amsterdam Wintermarkt Camping Lindenhof ‘HoHoHo’ of ‘Zie ginds komt de stoomboot’ op zondag 24 november wordt de kerstmarkt in Wolfheze in een ‘nieuw jasje gestoken’ en kunnen bezoekers genieten van een Wintermarkt. inkopen doen voor kerst of sint en alvast in de decemberstemming komen? Na succesvolle eerdere (kerst) edities, vindt op zondag 24 november de vierde editie van een feestelijke Wintermarkt op Camping Lindenhof in Wolfheze plaats. Er is van alles te doen; er is heerlijke warme Glühwein, leuke activiteiten voor de kinderen en natuurlijk is er sfeervolle muziek. WolfhezeLocatie: Wolfhezerweg 111, Wolfheze


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Arnhem een beurs, in Arnhem een brocante markt, in Apeldoorn een brocante markt, in Woudenberg een beurs, in Drempt een beurs, in Arnhem een brocante markt, in Apeldoorn een brocante markt, in Herpen een brocante markt, in Dieren een brocante markt, in Slijk-ewijk een brocante markt, in een beurs, in Bemmel een brocante markt, in Nijmegen een brocante markt, in Puiflijk een boeken & muziek markt, in De steeg een beurs.


Brocante markten


23 mar
Arnhem
23 mar
Apeldoorn
24 mar
Arnhem
24 mar
Apeldoorn
24 mar
Herpen
24 mar
Slijk-ewijk
24 mar
Bemmel
24 mar
Nijmegen


Boeken & Muziek markten


24 mar
Puiflijk