Wintermarkt Camping Lindenhof in Wolfheze

Zondag 24 November 2019 - 13:30-18:00 uur


‘HoHoHo’ of ‘Zie ginds komt de stoomboot’ op zondag 24 november wordt de kerstmarkt in Wolfheze in een ‘nieuw jasje gestoken’ en kunnen bezoekers genieten van een Wintermarkt. inkopen doen voor kerst of sint en alvast in de decemberstemming komen? Na succesvolle eerdere (kerst) edities, vindt op zondag 24 november de vierde editie van een feestelijke Wintermarkt op Camping Lindenhof in Wolfheze plaats. Er is van alles te doen; er is heerlijke warme Glühwein, leuke activiteiten voor de kinderen en natuurlijk is er sfeervolle muziek.

Opslaan in Agenda 2019-11-24 13:30 2019-11-24 18:00 Europe/Amsterdam Wintermarkt Camping Lindenhof ‘HoHoHo’ of ‘Zie ginds komt de stoomboot’ op zondag 24 november wordt de kerstmarkt in Wolfheze in een ‘nieuw jasje gestoken’ en kunnen bezoekers genieten van een Wintermarkt. inkopen doen voor kerst of sint en alvast in de decemberstemming komen? Na succesvolle eerdere (kerst) edities, vindt op zondag 24 november de vierde editie van een feestelijke Wintermarkt op Camping Lindenhof in Wolfheze plaats. Er is van alles te doen; er is heerlijke warme Glühwein, leuke activiteiten voor de kinderen en natuurlijk is er sfeervolle muziek. WolfhezeLocatie: Wolfhezerweg 111, Wolfheze


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Deventer een markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Oosterbeek een brocante markt, in rnhem een brocante markt, in Hoevelaken een rommelmarkt, in De klomp een brocante markt, in Voorthuizen een rommelmarkt, in Ugchelen een rommelmarkt, in Hoevelaken een rommelmarkt, in Wamel een zwarte markt, in rnhem een brocante markt, in Doesburg een brocante markt, in Herpen een rommelmarkt, in Huissen een beurs, in Nijmegen een antiek & kunst markt, in Wamel een zwarte markt, in Tiel een zwarte markt, in Wamel een zwarte markt, in Tiel een zwarte markt, in roesbeek een brocante markt, in Dodewaard een brocante markt, in Zetten een jaarmarkt, in Veenendaal een braderie, in Veenendaal een braderie, in Wijchen een braderie, in Ede een evenement, in Dodewaard een rommelmarkt.


Brocante markten


25 mei
Oosterbeek
25 mei
De klomp
26 mei
Doesburg
30 mei
roesbeek
30 mei
Dodewaard
Rommelmarkten


25 mei
Hoevelaken
25 mei
Voorthuizen
25 mei
Ugchelen
25 mei
Hoevelaken
26 mei
Herpen
30 mei
Dodewaard

Zwarte markten


25 mei
Wamel
26 mei
Wamel
29 mei
Wamel


Antiek & Kunst markten


26 mei
Nijmegen


Braderiëen


30 mei
Veenendaal
30 mei
Veenendaal
30 mei
Wijchen
Evenementen


30 mei
Ede