Making Of Gondelvaart Koedijk jaarmarkt in Koedijk

Zaterdag 17 Augustus 2019 - 16:00-23:00 uur


Making Of Gondelvaart Koedijk, de jaarmarkt bij de Gondelvaart Koedijk! Hondsbossche Markten organiseert ook dit jaar de jaarmarkt bij de Gondelvaart Koedijk. Een sfeervolle markt met nieuwe allure én een nieuwe naam: de Making Of Gondelvaart Koedijk! Voorafgaand aan deze Gondelvaart is er traditiegetrouw een gezellige jaarmarkt. De jaarmarkt is te bezoeken op de Zonneweid, Saskerstraat en op de Kanaaldijk. Er staan weer de mooisten kramen en Foodtrucks opgesteld met allerhande lekkernijen. Wilt u met een kraam of foodtruck deelnemen aan deze gezellige markt, boek direct via het inschrijfformulier. Of neem contact met ons op via telefoon en bel 0655330015 voor meer info! Graag tot ziens op de jaarmarkt bij de Gondelvaart Koedijk!

Opslaan in Agenda 2019-08-17 16:00 2019-08-17 23:00 Europe/Amsterdam Making Of Gondelvaart Koedijk jaarmarkt Making Of Gondelvaart Koedijk, de jaarmarkt bij de Gondelvaart Koedijk! Hondsbossche Markten organiseert ook dit jaar de jaarmarkt bij de Gondelvaart Koedijk. Een sfeervolle markt met nieuwe allure én een nieuwe naam: de Making Of Gondelvaart Koedijk! Voorafgaand aan deze Gondelvaart is er traditiegetrouw een gezellige jaarmarkt. De jaarmarkt is te bezoeken op de Zonneweid, Saskerstraat en op de Kanaaldijk. Er staan weer de mooisten kramen en Foodtrucks opgesteld met allerhande lekkernijen. Wilt u met een kraam of foodtruck deelnemen aan deze gezellige markt, boek direct via het inschrijfformulier. Of neem contact met ons op via telefoon en bel 0655330015 voor meer info! Graag tot ziens op de jaarmarkt bij de Gondelvaart Koedijk! KoedijkLocatie: Kanaaldijk – Zonneweid – Saskestraat, Koedijk, Koedijk


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Amsterdam een brocante markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Alkmaar een rommelmarkt, in Stompetoren een rommelmarkt, in Krommenie een braderie, in Egmond aan zee een antiek & kunst markt, in Wognum een beurs, in Middenbeemster een brocante markt, in Wijk aan Zee een jaarmarkt, in Wijk aan Zee een jaarmarkt, in Noord Scharwoude een braderie, in Hippolytushoef een braderie.


Rommelmarkten


25 mei
Alkmaar
25 mei
Stompetoren

Braderiëen


25 mei
Krommenie
30 mei
Noord Scharwo
31 mei
Hippolytushoe
Antiek & Kunst markten


26 mei
Egmond aan ze


Beurzen


30 mei
Wognum


Brocante markten


30 mei
Middenbeemste


Jaarmarkten


30 mei
Wijk aan Zee
30 mei
Wijk aan Zee