Making Of Gondelvaart Koedijk jaarmarkt in Koedijk

Zaterdag 17 Augustus 2019 - 16:00-23:00 uur


Making Of Gondelvaart Koedijk, de jaarmarkt bij de Gondelvaart Koedijk! Hondsbossche Markten organiseert ook dit jaar de jaarmarkt bij de Gondelvaart Koedijk. Een sfeervolle markt met nieuwe allure én een nieuwe naam: de Making Of Gondelvaart Koedijk! Voorafgaand aan deze Gondelvaart is er traditiegetrouw een gezellige jaarmarkt. De jaarmarkt is te bezoeken op de Zonneweid, Saskerstraat en op de Kanaaldijk. Er staan weer de mooisten kramen en Foodtrucks opgesteld met allerhande lekkernijen. Wilt u met een kraam of foodtruck deelnemen aan deze gezellige markt, boek direct via het inschrijfformulier. Of neem contact met ons op via telefoon en bel 0655330015 voor meer info! Graag tot ziens op de jaarmarkt bij de Gondelvaart Koedijk!

Opslaan in Agenda 2019-08-17 16:00 2019-08-17 23:00 Europe/Amsterdam Making Of Gondelvaart Koedijk jaarmarkt Making Of Gondelvaart Koedijk, de jaarmarkt bij de Gondelvaart Koedijk! Hondsbossche Markten organiseert ook dit jaar de jaarmarkt bij de Gondelvaart Koedijk. Een sfeervolle markt met nieuwe allure én een nieuwe naam: de Making Of Gondelvaart Koedijk! Voorafgaand aan deze Gondelvaart is er traditiegetrouw een gezellige jaarmarkt. De jaarmarkt is te bezoeken op de Zonneweid, Saskerstraat en op de Kanaaldijk. Er staan weer de mooisten kramen en Foodtrucks opgesteld met allerhande lekkernijen. Wilt u met een kraam of foodtruck deelnemen aan deze gezellige markt, boek direct via het inschrijfformulier. Of neem contact met ons op via telefoon en bel 0655330015 voor meer info! Graag tot ziens op de jaarmarkt bij de Gondelvaart Koedijk! KoedijkLocatie: Kanaaldijk – Zonneweid – Saskestraat, Koedijk, Koedijk


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Oostzaan een brocante markt, in Schagen een brocante markt, in Alkmaar een brocante markt.


Brocante markten


24 mar
Oostzaan
24 mar
Schagen
24 mar
Alkmaar