Kerstmarkt Marktlaan in Hoofddorp

Zondag 15 December 2019 - 10:00-17:00 uur


Zondag 15 december kerstmarkt Hoofddorp vanaf 12.00 tot 17.00 uur. Sfeervolle kerstmarkt op de Marktlaan midden in het drukke centrum Voor alle markten dient u te reserveren bij BOB promotie en Entertainment. Bezoek de website voor de prijzen en meer leuke markten Wilt u direct een verkoopplaats boeken? U kunt direct via de B.O.B. website het reserveringsformulier invullen. Graag tot ziens op de markten en evenementen van B.O.B. , Bonnie’s Organisatie Bureau. De leukste markten in Noord-, en Zuid Holland voor standplaatshouders en bezoekers!

Opslaan in Agenda 2019-12-15 10:00 2019-12-15 17:00 Europe/Amsterdam Kerstmarkt Marktlaan Zondag 15 december kerstmarkt Hoofddorp vanaf 12.00 tot 17.00 uur. Sfeervolle kerstmarkt op de Marktlaan midden in het drukke centrum Voor alle markten dient u te reserveren bij BOB promotie en Entertainment. Bezoek de website voor de prijzen en meer leuke markten Wilt u direct een verkoopplaats boeken? U kunt direct via de B.O.B. website het reserveringsformulier invullen. Graag tot ziens op de markten en evenementen van B.O.B. , Bonnie’s Organisatie Bureau. De leukste markten in Noord-, en Zuid Holland voor standplaatshouders en bezoekers! HoofddorpLocatie: Centrum, Hoofddorp


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Rijswijk een brocante markt, in Hazerswoude-dorp een brocante markt, in tel een brocante markt, in Nieuwegein een brocante markt, in Gouda een brocante markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Hazerswoude-dorp een brocante markt, in tel een brocante markt, in Wassenaar een brocante markt, in Koog aan de zaan een brocante markt.


Brocante markten


22 apr
Hazerswoude-d
24 apr
Wassenaar
27 apr
Koog aan de z