Kerstmarkt Grietsestraat in Zevenaar

Zondag 15 December 2019 - 12:00-17:00 uur


kerstmarkt Grietsestraat van 10.00 -17.00 met koopzondag in sfeervol Zevenaar. In het gezellige centrum van Zevenaar vindt deze markt plaats. Het centrum zal vol staan met een diversiteit aan kramen, ook food is mogelijk. Voor de bezoekers en de standhouders is het gratis parkeren. Auto's mogen niet achter de kraam. Uiteraard zullen de winkels ook open zijn op deze koopzondag. Standhouders met kerstgerelateerde producten hebben de voorkeur, uiteraard mogen er ook kado artikelen staan en winterse producten.Kerstkraam verhuur! Kraam boeken? Bezoek de info op de website en boek leuke markten, de prijzen, tijden, voorwaarden en meer info over de Apeldoorn2000 markten! Graag tot ziens op de Apeldoorn2000 markt, bezoek de site!

Opslaan in Agenda 2019-12-15 12:00 2019-12-15 17:00 Europe/Amsterdam Kerstmarkt Grietsestraat kerstmarkt Grietsestraat van 10.00 -17.00 met koopzondag in sfeervol Zevenaar. In het gezellige centrum van Zevenaar vindt deze markt plaats. Het centrum zal vol staan met een diversiteit aan kramen, ook food is mogelijk. Voor de bezoekers en de standhouders is het gratis parkeren. Auto's mogen niet achter de kraam. Uiteraard zullen de winkels ook open zijn op deze koopzondag. Standhouders met kerstgerelateerde producten hebben de voorkeur, uiteraard mogen er ook kado artikelen staan en winterse producten.Kerstkraam verhuur! Kraam boeken? Bezoek de info op de website en boek leuke markten, de prijzen, tijden, voorwaarden en meer info over de Apeldoorn2000 markten! Graag tot ziens op de Apeldoorn2000 markt, bezoek de site! ZevenaarLocatie: Kern, Zevenaar


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Arnhem een beurs, in Arnhem een brocante markt, in Drempt een beurs, in Arnhem een brocante markt, in Dieren een brocante markt, in Slijk-ewijk een brocante markt, in een beurs, in Bemmel een brocante markt, in Nijmegen een brocante markt, in De steeg een beurs.