Kerstmarkt Grietsestraat in Zevenaar

Zondag 15 December 2019 - 12:00-17:00 uur


kerstmarkt Grietsestraat van 10.00 -17.00 met koopzondag in sfeervol Zevenaar. In het gezellige centrum van Zevenaar vindt deze markt plaats. Het centrum zal vol staan met een diversiteit aan kramen, ook food is mogelijk. Voor de bezoekers en de standhouders is het gratis parkeren. Auto's mogen niet achter de kraam. Uiteraard zullen de winkels ook open zijn op deze koopzondag. Standhouders met kerstgerelateerde producten hebben de voorkeur, uiteraard mogen er ook kado artikelen staan en winterse producten.Kerstkraam verhuur! Kraam boeken? Bezoek de info op de website en boek leuke markten, de prijzen, tijden, voorwaarden en meer info over de Apeldoorn2000 markten! Graag tot ziens op de Apeldoorn2000 markt, bezoek de site!

Opslaan in Agenda 2019-12-15 12:00 2019-12-15 17:00 Europe/Amsterdam Kerstmarkt Grietsestraat kerstmarkt Grietsestraat van 10.00 -17.00 met koopzondag in sfeervol Zevenaar. In het gezellige centrum van Zevenaar vindt deze markt plaats. Het centrum zal vol staan met een diversiteit aan kramen, ook food is mogelijk. Voor de bezoekers en de standhouders is het gratis parkeren. Auto's mogen niet achter de kraam. Uiteraard zullen de winkels ook open zijn op deze koopzondag. Standhouders met kerstgerelateerde producten hebben de voorkeur, uiteraard mogen er ook kado artikelen staan en winterse producten.Kerstkraam verhuur! Kraam boeken? Bezoek de info op de website en boek leuke markten, de prijzen, tijden, voorwaarden en meer info over de Apeldoorn2000 markten! Graag tot ziens op de Apeldoorn2000 markt, bezoek de site! ZevenaarLocatie: Kern, Zevenaar


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Deventer een markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Oosterbeek een brocante markt, in rnhem een brocante markt, in Vorden een brocante markt, in rnhem een brocante markt, in Vorden een brocante markt, in Doesburg een brocante markt, in Huissen een beurs, in Silvolde een brocante markt, in Zutphen een jaarmarkt, in Nijmegen een antiek & kunst markt, in roesbeek een brocante markt, in Dodewaard een brocante markt, in erborg een brocante markt, in Zetten een jaarmarkt, in Wijchen een braderie, in Ede een evenement, in Dodewaard een rommelmarkt.


Brocante markten


25 mei
Oosterbeek
25 mei
Vorden
26 mei
Vorden
26 mei
Doesburg
26 mei
Silvolde
30 mei
roesbeek
30 mei
Dodewaard
30 mei
erborg

Jaarmarkten


26 mei
Zutphen
30 mei
Zetten

Antiek & Kunst markten


26 mei
Nijmegen


Braderiëen


30 mei
Wijchen


Evenementen


30 mei
Ede


Rommelmarkten


30 mei
Dodewaard