Kerstmarkt Centrum in Hillegom

Zaterdag 14 December 2019 - 10:00-17:00 uur


zaterdag kerstmarkt in Hillegom van 10.00 tot 17.00 uur Kerstmarkt midden in het winkelcentrum! Voor alle markten dient u te reserveren bij BOB promotie en Entertainment. Bezoek de website voor de prijzen en meer leuke markten Wilt u direct een verkoopplaats boeken? U kunt direct via de B.O.B. website het reserveringsformulier invullen. Graag tot ziens op de markten en evenementen van B.O.B. , Bonnie’s Organisatie Bureau. De leukste markten in Noord-, en Zuid Holland voor standplaatshouders en bezoekers!

Opslaan in Agenda 2019-12-14 10:00 2019-12-14 17:00 Europe/Amsterdam Kerstmarkt Centrum zaterdag kerstmarkt in Hillegom van 10.00 tot 17.00 uur Kerstmarkt midden in het winkelcentrum! Voor alle markten dient u te reserveren bij BOB promotie en Entertainment. Bezoek de website voor de prijzen en meer leuke markten Wilt u direct een verkoopplaats boeken? U kunt direct via de B.O.B. website het reserveringsformulier invullen. Graag tot ziens op de markten en evenementen van B.O.B. , Bonnie’s Organisatie Bureau. De leukste markten in Noord-, en Zuid Holland voor standplaatshouders en bezoekers! HillegomLocatie: Centrum, Hillegom


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Brielle een markt, in Amsterdam Jordaan een markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Brielle een markt, in Amsterdam Jordaan een markt, in Amsterdam Slotervaart een markt, in Zoetermeer een brocante markt, in Wijk aan Zee een jaarmarkt, in Wijk aan Zee een jaarmarkt, in Heemstede een braderie, in Den Haag een markt, in Katwijk een markt, in Badhoevedorp een braderie, in Waddinxveen een braderie, in Wormerveer een braderie, in Haarlem een jaarmarkt, in Haarlem een antiek & kunst markt, in Leiden een braderie, in Leiden een antiek & kunst markt, in Amsterdam Jordaan een markt.


Markten


27 mei
Brielle
27 mei
Amsterdam Jor
29 mei
Amsterdam Slo
30 mei
Den Haag
31 mei
Katwijk
3 jun
Amsterdam Jor

Brocante markten


30 mei
Zoetermeer


Jaarmarkten


30 mei
Wijk aan Zee
30 mei
Wijk aan Zee
1 jun
Haarlem
Braderiëen


30 mei
Heemstede
1 jun
Badhoevedorp
1 jun
Waddinxveen
1 jun
Wormerveer


Antiek & Kunst markten


1 jun
Haarlem