Zomerbraderie feest4daagse in Norg

Zondag 4 Augustus 2019 - 12:00-17:00 uur


De markten worden gehouden Achter de Kerk. – Hele dag braderie in het centrum – Feest4Daagse: Vierkamp en sport en spel voor iedereen op diverse locaties. Op deze markten vindt u een grote keus aan food en non-food artikelen. Voor direct inschrijven bezoekt u het markten aanvraagformulier op de Huurkraam website. Huurkraam prijzen gelden voor de non-foodsector, tenzij anders vermeld. Prijzen food op aanvraag. Info op 0655287020 Bezoek onze website voor het markten overzicht Graag tot ziens als standhouder maar zeker als bezoeker op de Huurkraam markten!

Opslaan in Agenda 2019-08-04 12:00 2019-08-04 17:00 Europe/Amsterdam Zomerbraderie feest4daagse De markten worden gehouden Achter de Kerk. – Hele dag braderie in het centrum – Feest4Daagse: Vierkamp en sport en spel voor iedereen op diverse locaties. Op deze markten vindt u een grote keus aan food en non-food artikelen. Voor direct inschrijven bezoekt u het markten aanvraagformulier op de Huurkraam website. Huurkraam prijzen gelden voor de non-foodsector, tenzij anders vermeld. Prijzen food op aanvraag. Info op 0655287020 Bezoek onze website voor het markten overzicht Graag tot ziens als standhouder maar zeker als bezoeker op de Huurkraam markten! NorgLocatie: Achter de Kerk, Norg, Norg


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in terveen een brocante markt, in Drenthe een beurs, in terveen een brocante markt, in Eelde een brocante markt, in Groningen een boeken & muziek markt, in Drenthe een beurs, in Groningen een brocante markt, in Beilen een brocante markt.


Brocante markten


22 mar
terveen
23 mar
terveen
23 mar
Eelde
24 mar
Groningen
28 mar
Beilen


Boeken & Muziek markten


23 mar
Groningen