Zomerbraderie feest4daagse in Norg

Zondag 4 Augustus 2019 - 12:00-17:00 uur


De markten worden gehouden Achter de Kerk. – Hele dag braderie in het centrum – Feest4Daagse: Vierkamp en sport en spel voor iedereen op diverse locaties. Op deze markten vindt u een grote keus aan food en non-food artikelen. Voor direct inschrijven bezoekt u het markten aanvraagformulier op de Huurkraam website. Huurkraam prijzen gelden voor de non-foodsector, tenzij anders vermeld. Prijzen food op aanvraag. Info op 0655287020 Bezoek onze website voor het markten overzicht Graag tot ziens als standhouder maar zeker als bezoeker op de Huurkraam markten!

Opslaan in Agenda 2019-08-04 12:00 2019-08-04 17:00 Europe/Amsterdam Zomerbraderie feest4daagse De markten worden gehouden Achter de Kerk. – Hele dag braderie in het centrum – Feest4Daagse: Vierkamp en sport en spel voor iedereen op diverse locaties. Op deze markten vindt u een grote keus aan food en non-food artikelen. Voor direct inschrijven bezoekt u het markten aanvraagformulier op de Huurkraam website. Huurkraam prijzen gelden voor de non-foodsector, tenzij anders vermeld. Prijzen food op aanvraag. Info op 0655287020 Bezoek onze website voor het markten overzicht Graag tot ziens als standhouder maar zeker als bezoeker op de Huurkraam markten! NorgLocatie: Achter de Kerk, Norg, Norg


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in rachten een boeken & muziek markt, in Haren een brocante markt, in Groningen een boeken & muziek markt, in Surhuizum een rommelmarkt, in Gorredijk een beurs, in Assen een rommelmarkt, in Makkinga een rommelmarkt, in Gasteren een rommelmarkt, in Kiel-Windeweer (Hoogezand) een antiek & kunst markt, in Assen een antiek & kunst markt, in Zuidlaren een brocante markt.


Boeken & Muziek markten


25 mei
rachten
25 mei
Groningen

Brocante markten


25 mei
Haren
30 mei
Zuidlaren

Rommelmarkten


25 mei
Surhuizum
25 mei
Makkinga
26 mei
GasterenAntiek & Kunst markten


26 mei
Kiel-Windewee