Jaarmarkt Roosendaal in Roosendaal

Zondag 26 Mei 2019 - 10:00-17:00 uur


Gezellige Jaarmarkt met lokale ondernemers, handelaren en standwerkers. Tevens kapellenfestival. Tevens ruimte voor kinderentertainment (draaimolen, bungeetrampoline,etc.) Wij werken met branchebescherming, omdat wij iedere deelnemer een succesvolle markt gunnen. Het aantal deelnemers per branche is verschillend, de gesloten branches worden op onze website weergegeven. Om in te schrijven, vult u het formulier op de website zo volledig mogelijk in. Aanmelden voor de markt kan via Arto Laros en tevens meer leuke markten om te boeken! Graag tot ziens als standhouder maar zeker bezoekers zijn van harte welkom! .

Opslaan in Agenda 2019-05-26 10:00 2019-05-26 17:00 Europe/Amsterdam Jaarmarkt Roosendaal Gezellige Jaarmarkt met lokale ondernemers, handelaren en standwerkers. Tevens kapellenfestival. Tevens ruimte voor kinderentertainment (draaimolen, bungeetrampoline,etc.) Wij werken met branchebescherming, omdat wij iedere deelnemer een succesvolle markt gunnen. Het aantal deelnemers per branche is verschillend, de gesloten branches worden op onze website weergegeven. Om in te schrijven, vult u het formulier op de website zo volledig mogelijk in. Aanmelden voor de markt kan via Arto Laros en tevens meer leuke markten om te boeken! Graag tot ziens als standhouder maar zeker bezoekers zijn van harte welkom! . RoosendaalLocatie: Nieuwe Markt, Roosendaal


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Bergen op zoom een rommelmarkt, in Ulicoten een brocante markt, in Hoogerheide een braderie, in Numansdorp een braderie, in Ulicoten een brocante markt.


Rommelmarkten


30 mei
Bergen op zoo


Brocante markten


30 mei
Ulicoten
2 jun
Ulicoten

Braderiëen


30 mei
Hoogerheide
1 jun
Numansdorp