Jaarmarkt Lierop in Lierop

Zondag 19 Mei 2019 - 10:00-17:00 uur


De markt word gekenmerkt door zowel marktkooplieden als standhouders die hun eigen spulletjes te koop aanbieden. Het bezoekers aantal is tussen de 5000 en 7000. Verder is er een groot horeca plein waar vele drankjes en hapjes verkrijgbaar zijn met het nodige entertainment. Ook voor de kinderen is er volop vertier met onder andere een draaimolen en springkussen. Boek uw kraam en contacteer ons voor verdere info!

Opslaan in Agenda 2019-05-19 10:00 2019-05-19 17:00 Europe/Amsterdam Jaarmarkt Lierop De markt word gekenmerkt door zowel marktkooplieden als standhouders die hun eigen spulletjes te koop aanbieden. Het bezoekers aantal is tussen de 5000 en 7000. Verder is er een groot horeca plein waar vele drankjes en hapjes verkrijgbaar zijn met het nodige entertainment. Ook voor de kinderen is er volop vertier met onder andere een draaimolen en springkussen. Boek uw kraam en contacteer ons voor verdere info! LieropLocatie: Dorpskern, Lierop


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in St. Joost een boeken & muziek markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Sevenum een braderie, in Uden een rommelmarkt, in Eindhoven een rommelmarkt, in Eindhoven een braderie, in Valkenswaard een braderie, in Sint-Oedenrode een rommelmarkt, in Zeeland een rommelmarkt, in ocholt (be) een rommelmarkt, in Vessem een rommelmarkt, in Zeeland een rommelmarkt, in Kronenberg een rommelmarkt, in Eersel een braderie, in Valkenswaard een braderie, in Vorstenbosch een braderie, in Bakel een braderie, in Eindhoven een evenement, in Westerhoven een antiek & kunst markt.


Braderiëen


28 mei
Sevenum
30 mei
Eindhoven
30 mei
Valkenswaard
2 jun
Eersel
2 jun
Valkenswaard
2 jun
Vorstenbosch
Rommelmarkten


30 mei
Eindhoven
30 mei
Sint-Oedenrod
1 jun
ocholt (be)
1 jun
Vessem
2 jun
KronenbergAntiek & Kunst markten


2 jun
Westerhoven