Jaarmarkt Heythuysen in Heythuysen

Vrijdag 2 Augustus 2019 - 13:30-21:00 uur


De traditionele jaarmarkt van Heythuysen is een begrip in heel Limburg. Elk jaar duizenden bezoekers van heinde en ver komen naar centrum Heythuysen. Veel live muziek en entertainment! Kraam 65 euro Bezoek onze website Elroco jaarmarkten voor meer leuke markten.

Opslaan in Agenda 2019-08-02 13:30 2019-08-02 21:00 Europe/Amsterdam Jaarmarkt Heythuysen De traditionele jaarmarkt van Heythuysen is een begrip in heel Limburg. Elk jaar duizenden bezoekers van heinde en ver komen naar centrum Heythuysen. Veel live muziek en entertainment! Kraam 65 euro Bezoek onze website Elroco jaarmarkten voor meer leuke markten. HeythuysenLocatie: Dorpsstraat, Heythuysen


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Helmond een brocante markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Weert een boeken & muziek markt, in Venlo een antiek & kunst markt, in Reuver een rommelmarkt, in St. Joost een boeken & muziek markt, in Sevenum een braderie, in oermond een rommelmarkt, in Reuver een rommelmarkt, in Vlodrop een jaarmarkt, in Vlodrop een braderie, in Baarlo een jaarmarkt.


Boeken & Muziek markten


25 mei
Weert
27 mei
St. Joost

Antiek & Kunst markten


26 mei
Venlo


Rommelmarkten


26 mei
Reuver
30 mei
oermond
30 mei
Reuver
Jaarmarkten


30 mei
Vlodrop
31 mei
Baarlo