Jaarmarkt Heythuysen in Heythuysen

Vrijdag 2 Augustus 2019 - 13:30-21:00 uur


De traditionele jaarmarkt van Heythuysen is een begrip in heel Limburg. Elk jaar duizenden bezoekers van heinde en ver komen naar centrum Heythuysen. Veel live muziek en entertainment! Kraam 65 euro Bezoek onze website Elroco jaarmarkten voor meer leuke markten.

Opslaan in Agenda 2019-08-02 13:30 2019-08-02 21:00 Europe/Amsterdam Jaarmarkt Heythuysen De traditionele jaarmarkt van Heythuysen is een begrip in heel Limburg. Elk jaar duizenden bezoekers van heinde en ver komen naar centrum Heythuysen. Veel live muziek en entertainment! Kraam 65 euro Bezoek onze website Elroco jaarmarkten voor meer leuke markten. HeythuysenLocatie: Dorpsstraat, Heythuysen


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Venray een brocante markt, in Panningen een brocante markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Panningen een brocante markt, in Panningen een brocante markt, in Panningen een brocante markt, in Deurne een brocante markt, in een beurs, in Kronenberg een brocante markt, in Budel een brocante markt, in Panningen een brocante markt.