Jaarmarkt Borssele in Borssele

Zaterdag 18 Mei 2019 - 10:00-16:30 uur


Op de jaarmarkt kunt u terecht voor snuisterijen, lekkernijen, brocante, optredens, demonstraties, ambachtelijke producten en nog véél meer! Laat u rondvliegen in een helikopter, er is een ringsteekwedstrijd op oldtimertrekkers of geniet van de concerten en Tussen Kunst en Kitsch met Theo en Frans Laurentius. Natuurlijk zijn er weer 2 verlotingen waarbij u voor een prikkie prachtige prijzen kunt winnen. Als publieksjury bepaalt u de winnaar van Heel Borssele Bakt!

Opslaan in Agenda 2019-05-18 10:00 2019-05-18 16:30 Europe/Amsterdam Jaarmarkt Borssele Op de jaarmarkt kunt u terecht voor snuisterijen, lekkernijen, brocante, optredens, demonstraties, ambachtelijke producten en nog véél meer! Laat u rondvliegen in een helikopter, er is een ringsteekwedstrijd op oldtimertrekkers of geniet van de concerten en Tussen Kunst en Kitsch met Theo en Frans Laurentius. Natuurlijk zijn er weer 2 verlotingen waarbij u voor een prikkie prachtige prijzen kunt winnen. Als publieksjury bepaalt u de winnaar van Heel Borssele Bakt! BorsseleLocatie: Plein, Borssele


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Vrouwenpolder (Veere) een braderie, in Vlissingen een jaarmarkt, in iddelburg een rommelmarkt.


Braderiëen


30 mei
Vrouwenpolder


Jaarmarkten


31 mei
Vlissingen


Rommelmarkten


1 jun
iddelburg