Herps Mertje in Herpen

Zondag 19 Mei 2019 - 9:30-16:00 uur


Een gezellige jaarmarkt voor het hele gezin met een grote diversiteit aan marktverkopers en een gedeelte 2ehands goederen. Een kinderplein met diverse activiteiten en attracties, dit alles geheel gratis. Terrassen met muziek! Bezoek de website of bel voor meer info! LET OP : voor contact en aanmelden verzoeken wij u dit via de mail te doen op [email protected] <br /> Telefonisch aanmelden wordt vanaf april ingeschakeld!

Opslaan in Agenda 2019-05-19 09:30 2019-05-19 16:00 Europe/Amsterdam Herps Mertje Een gezellige jaarmarkt voor het hele gezin met een grote diversiteit aan marktverkopers en een gedeelte 2ehands goederen. Een kinderplein met diverse activiteiten en attracties, dit alles geheel gratis. Terrassen met muziek! Bezoek de website of bel voor meer info! LET OP : voor contact en aanmelden verzoeken wij u dit via de mail te doen op [email protected] Telefonisch aanmelden wordt vanaf april ingeschakeld! HerpenLocatie: Rogstraat, Herpen


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Wamel een zwarte markt, in Tiel een zwarte markt, in Uden een rommelmarkt, in roesbeek een brocante markt, in Dodewaard een brocante markt, in Zetten een jaarmarkt, in Veenendaal een braderie, in Veenendaal een braderie, in Wijchen een braderie, in Ede een evenement, in Boxmeer Kloostertuin Karmelieten een antiek & kunst markt, in Dodewaard een rommelmarkt, in Sint-Oedenrode een rommelmarkt, in Zeeland een rommelmarkt, in Nijmegen een brocante markt, in Wamel een zwarte markt, in Zeeland een rommelmarkt, in Puiflijk een brocante markt, in Boxtel een rommelmarkt, in Vorstenbosch een braderie, in Wageningen een jaarmarkt, in Beugen - Boxmeer een antiek & kunst markt, in Tiel een zwarte markt.


Brocante markten


30 mei
roesbeek
30 mei
Dodewaard
1 jun
Nijmegen
2 jun
PuiflijkJaarmarkten


30 mei
Zetten
2 jun
Wageningen

Braderiëen


30 mei
Veenendaal
30 mei
Veenendaal
30 mei
Wijchen
2 jun
VorstenboschEvenementen


30 mei
Ede


Antiek & Kunst markten


30 mei
Boxmeer Kloos
2 jun
Beugen - Boxm