Winschoter Pinkster Event in Winschoten

Maandag 10 Juni 2019 - 10:00-17:00 uur


Het jaarlijks druk bezochte Pinkster Event bied vele activitieiten voor jong en oud zoals braderie met rommelmarkt,live muziek, NK Wheelflip, straatartiesten, springkussen, schminken en voor de liefhebbers van voertuigen in alle soorten en maten Rolling Winschoten.

Opslaan in Agenda 2019-06-10 10:00 2019-06-10 17:00 Europe/Amsterdam Winschoter Pinkster Event Het jaarlijks druk bezochte Pinkster Event bied vele activitieiten voor jong en oud zoals braderie met rommelmarkt,live muziek, NK Wheelflip, straatartiesten, springkussen, schminken en voor de liefhebbers van voertuigen in alle soorten en maten Rolling Winschoten. WinschotenLocatie: Havenkade, Renselkade en industrieterrein, Winschoten


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Zuidlaren een brocante markt, in Winneweer een brocante markt, in Oostwold een boeken & muziek markt, in Hoogezand een brocante markt, in Bad Nieuweschans een antiek & kunst markt, in Winneweer een brocante markt, in Heiligerlee een brocante markt, in Bellingwolde een brocante markt, in Kiel-Windeweer (Hoogezand) een antiek & kunst markt, in Kiel-Windeweer (Hoogezand) een zwarte markt.


Brocante markten


30 mei
Zuidlaren
1 jun
Winneweer
1 jun
Hoogezand
2 jun
Winneweer
2 jun
Heiligerlee
2 jun
Bellingwolde

Boeken & Muziek markten


1 jun
Oostwold


Antiek & Kunst markten


1 jun
Bad Nieuwesch
2 jun
Kiel-Windewee

Zwarte markten


2 jun
Kiel-Windewee