Vrijetijdsbraderie De Bilt in De Bilt

Zaterdag 14 September 2019 - 10:00-16:30 uur


Net na de zomervakantie, aan de begin van een nieuw seizoen, vindt op zaterdag 14 september op de Dorpsstraat in De Bilt de inmiddels traditionele vrijetijdsbraderie plaats. De braderie is net als de Markt rond de Dorpskerk en de Oldtimerdag onderdeel van de Marktdag en trok de vorige jaren ca. 12.000 bezoekers.

Opslaan in Agenda 2019-09-14 10:00 2019-09-14 16:30 Europe/Amsterdam Vrijetijdsbraderie De Bilt Net na de zomervakantie, aan de begin van een nieuw seizoen, vindt op zaterdag 14 september op de Dorpsstraat in De Bilt de inmiddels traditionele vrijetijdsbraderie plaats. De braderie is net als de Markt rond de Dorpskerk en de Oldtimerdag onderdeel van de Marktdag en trok de vorige jaren ca. 12.000 bezoekers. De BiltLocatie: Dorpsstraat 70, De Bilt


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Gouda een brocante markt, in Amsterdam een brocante markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Loenen aan de vecht een brocante markt, in een rommelmarkt, in Utrecht een rommelmarkt, in Culemborg een beurs, in Hoevelaken een rommelmarkt, in een brocante markt, in Laren een brocante markt, in De klomp een brocante markt, in een rommelmarkt, in Voorthuizen een rommelmarkt, in een rommelmarkt, in een rommelmarkt, in een brocante markt, in De Bilt een jaarmarkt, in Loenen aan de Vecht een jaarmarkt, in Loenen aan de vecht een jaarmarkt, in Haastrecht een braderie, in De Bilt een antiek & kunst markt, in Culemborg een evenement, in Hoevelaken een rommelmarkt, in Amersfoort een rommelmarkt, in een rommelmarkt, in een brocante markt, in een rommelmarkt, in een rommelmarkt, in Laren een brocante markt, in Utrecht Lombok een braderie, in Tiel een zwarte markt, in Nieuwpoort een braderie, in Tiel een zwarte markt, in een rommelmarkt, in Veenendaal een braderie, in Vianen een braderie, in Veenendaal een braderie, in Utrecht een braderie, in Vianen een antiek & kunst markt, in Doorn een rommelmarkt.


Brocante markten


25 mei
Loenen aan de
25 mei
Laren
25 mei
De klomp
26 mei
26 mei
Laren
Jaarmarkten


25 mei
De Bilt
25 mei
Loenen aan de
25 mei
Loenen aan de
Braderiëen


25 mei
Haastrecht
26 mei
Utrecht Lombo
29 mei
Nieuwpoort
30 mei
Veenendaal
30 mei
Vianen
30 mei
Veenendaal
30 mei
Utrecht
Antiek & Kunst markten


25 mei
De Bilt
30 mei
Vianen

Evenementen


25 mei
Culemborg