Vrijetijdsbraderie De Bilt in De Bilt

Zaterdag 14 September 2019 - 10:00-16:30 uur


Net na de zomervakantie, aan de begin van een nieuw seizoen, vindt op zaterdag 14 september op de Dorpsstraat in De Bilt de inmiddels traditionele vrijetijdsbraderie plaats. De braderie is net als de Markt rond de Dorpskerk en de Oldtimerdag onderdeel van de Marktdag en trok de vorige jaren ca. 12.000 bezoekers.

Opslaan in Agenda 2019-09-14 10:00 2019-09-14 16:30 Europe/Amsterdam Vrijetijdsbraderie De Bilt Net na de zomervakantie, aan de begin van een nieuw seizoen, vindt op zaterdag 14 september op de Dorpsstraat in De Bilt de inmiddels traditionele vrijetijdsbraderie plaats. De braderie is net als de Markt rond de Dorpskerk en de Oldtimerdag onderdeel van de Marktdag en trok de vorige jaren ca. 12.000 bezoekers. De BiltLocatie: Dorpsstraat 70, De Bilt


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Gouda een brocante markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in ort een beurs, in Blaricum een beurs, in De bilt een brocante markt, in Nieuwegein een brocante markt, in Zeist een brocante markt, in ort een beurs, in Woudenberg een beurs, in Bunnik een beurs, in Utrecht een beurs, in Kerk-avezaath een brocante markt, in Nieuwegein een brocante markt, in Zeist een brocante markt, in Hilversum een beurs, in Utrecht een beurs, in een brocante markt.