Sinterklaas op de Bataviawerf in Lelystad

Dinsdag 24 December 2019 - 10:00-17:00 uur


Ontmoet je Sinterklaas op de Bataviawerf! Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Als beschermheilige van de zeelui brengt Sinterklaas een dag door op de Batavia. Samen met een heleboel Pieten wordt het een echt kinderfeest. Hoofdpiet probeert alles klaar te maken voor Pakjesavond, maar Chaospiet maakt er een potje van..! Kom jij ook dansen met de Danspiet? Of haal je Pietendiploma door mee te doen aan het Pietenparcours. Op de Batavia en op de werf kom je de Pieten overal tegen. Sinterklaas ontmoet jou graag aan boord van de Batavia en hij vindt het erg leuk om met je op de foto te gaan! Een Sinterklaasfeest om nooit te vergeten!

Opslaan in Agenda 2019-12-24 10:00 2019-12-24 17:00 Europe/Amsterdam Sinterklaas op de Bataviawerf Ontmoet je Sinterklaas op de Bataviawerf! Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Als beschermheilige van de zeelui brengt Sinterklaas een dag door op de Batavia. Samen met een heleboel Pieten wordt het een echt kinderfeest. Hoofdpiet probeert alles klaar te maken voor Pakjesavond, maar Chaospiet maakt er een potje van..! Kom jij ook dansen met de Danspiet? Of haal je Pietendiploma door mee te doen aan het Pietenparcours. Op de Batavia en op de werf kom je de Pieten overal tegen. Sinterklaas ontmoet jou graag aan boord van de Batavia en hij vindt het erg leuk om met je op de foto te gaan! Een Sinterklaasfeest om nooit te vergeten! LelystadLocatie: Oostvaardersdijk 01-09, Lelystad


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Amsterdam een brocante markt, in Emmeloord een beurs.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Putten een brocante markt, in Laren een brocante markt, in Zeewolde een rommelmarkt, in Laren een brocante markt, in Zeewolde een rommelmarkt, in Nunspeet een braderie.


Brocante markten


25 mei
Putten
25 mei
Laren
26 mei
Laren
Rommelmarkten


25 mei
Zeewolde
30 mei
Zeewolde

Braderiëen


31 mei
Nunspeet