Schaapscheerdersfeest Ede in Ede

Zaterdag 8 Juni 2019 - 9:00-17:00 uur


Elk jaar op de tweede zaterdag van juni vindt het schaapscheerdersfeest plaats bij de schaapskooi op de Ginkelse Heide tegenover Juffrouw Tok in Ede. De scheerdersdag is een evenement voor jong en oud. Er zijn gratis activiteiten voor kinderen in alle leeftijdscategorieën. Naast het scheren van de schapen is er een roofvogelshow, een hondenshow, sport en spel en kunnen de kinderen zich laten schminken. Daarnaast is er volop entertainment voor de ouders met goed verzorgde catering, live muziek met traditionele dans, een markt, en oude ambachten. Luisteren, kijken, meedoen en beleven, het kan allemaal op deze dag! Meer informatie? Kijk op www.edeseschaapskudden.nl.

Opslaan in Agenda 2019-06-08 09:00 2019-06-08 17:00 Europe/Amsterdam Schaapscheerdersfeest Ede Elk jaar op de tweede zaterdag van juni vindt het schaapscheerdersfeest plaats bij de schaapskooi op de Ginkelse Heide tegenover Juffrouw Tok in Ede. De scheerdersdag is een evenement voor jong en oud. Er zijn gratis activiteiten voor kinderen in alle leeftijdscategorieën. Naast het scheren van de schapen is er een roofvogelshow, een hondenshow, sport en spel en kunnen de kinderen zich laten schminken. Daarnaast is er volop entertainment voor de ouders met goed verzorgde catering, live muziek met traditionele dans, een markt, en oude ambachten. Luisteren, kijken, meedoen en beleven, het kan allemaal op deze dag! Meer informatie? Kijk op www.edeseschaapskudden.nl. EdeLocatie: Verlengde Arnhemseweg 101, Ede


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Wamel een zwarte markt, in Tiel een zwarte markt, in Dodewaard een brocante markt, in Zetten een jaarmarkt, in Veenendaal een braderie, in Veenendaal een braderie, in Wijchen een braderie, in Ede een evenement, in Dodewaard een rommelmarkt, in Doorn een rommelmarkt, in Nijmegen een brocante markt, in Wamel een zwarte markt, in Puiflijk een brocante markt, in Didam een braderie, in Centrum Didam een braderie, in Amersfoort een braderie, in Wageningen een jaarmarkt, in Tiel een zwarte markt.


Brocante markten


30 mei
Dodewaard
1 jun
Nijmegen
2 jun
Puiflijk
Jaarmarkten


30 mei
Zetten
2 jun
Wageningen

Braderiëen


30 mei
Veenendaal
30 mei
Veenendaal
30 mei
Wijchen
2 jun
Centrum Didam
2 jun
Amersfoort

Evenementen


30 mei
Ede