Kermisbraderie Dommelen Bergstraat in Dommelen (Valkenswaard)

Zondag 25 Augustus 2019 - 12:00-18:00 uur


- Kraamhuur 32,50 per kraam (excl. Btw) - Grondplaats - 6 euro per meter (excl. btw) - Stroom niet via organisatie leverbaar - Markt staat rondom kermisterrein - Wielerronde in nabijheid markt - auto kan niet overal achter de kraam, wel in nabijheid geparkeerd worden

Opslaan in Agenda 2019-08-25 12:00 2019-08-25 18:00 Europe/Amsterdam Kermisbraderie Dommelen Bergstraat - Kraamhuur 32,50 per kraam (excl. Btw) - Grondplaats - 6 euro per meter (excl. btw) - Stroom niet via organisatie leverbaar - Markt staat rondom kermisterrein - Wielerronde in nabijheid markt - auto kan niet overal achter de kraam, wel in nabijheid geparkeerd worden Dommelen (Valkenswaard)Locatie: Bergstraat e.o. (rondom kermisterrein), Dommelen (Valkenswaard)


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Panningen een brocante markt, in Biest-houtakker een brocante markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Biest-houtakker een brocante markt, in Biest-houtakker een brocante markt, in Bakel een boeken & muziek markt, in Biest-houtakker een brocante markt, in Bakel een boeken & muziek markt, in Aarle-rixtel een brocante markt, in Deurne een brocante markt, in Son en breugel een brocante markt, in Helmond een brocante markt, in Aarle-rixtel een brocante markt, in Eindhoven een brocante markt, in Budel een brocante markt, in Veldhoven een beurs, in Eindhoven een brocante markt, in Hilvarenbeek een beurs, in Biest-houtakker een brocante markt.


Brocante markten


21 mar
Biest-houtakk
22 mar
Biest-houtakk
23 mar
Biest-houtakk
23 mar
Aarle-rixtel
24 mar
Deurne
24 mar
Son en breuge
24 mar
Helmond
24 mar
Aarle-rixtel
24 mar
Eindhoven
24 mar
Budel

Beurzen


24 mar
Veldhoven
24 mar
Hilvarenbeek