Huppeltjesmarkt in Den Helder

Woensdag 22 Mei 2019 - 9:00-17:00 uur


Huppeltjesmarkt 2019, boek je verkoopplaats! De woensdagmarkt aan de Marsdiepstraat wordt omgetoverd tot de tweede editie van de themamarkt, de Huppeltjesmarkt met rommelmarkt! Huppeltjesmarkt in Winkelgebied Marsdiep <br /> Vele springkussens verspreid over het winkelgebied zorgen voor de vrolijke naam Huppeltjesmarkt waarbij heel wat kinderen van het ene naar het andere springkussen zullen huppelen. Zowel de ondernemers, de kids en bezoekers vonden het vorig jaar een zeer succesvol "Huppeltjes themamarkt" welke voor herhaling vatbaar is! De winkeliers en basisschool de Trimaran doen ook vrolijk mee met kraampjes waarbij het geheel opgevrolijkt wordt met muziek voor groot en klein. Ook handelaren en hobbyisten zijn van harte welkom in Den Helder! Leuke gezellige markt in het drukke deel van de stad met tevens rommelmarkt op de Marsdiepstraat. Graag nodigen we je uit voor het huren van een kraam of grondplaats. Bel voor de mogelijkheden en kom genieten van de zomerse Huppeltjesmarkt in Den Helder!

Opslaan in Agenda 2019-05-22 09:00 2019-05-22 17:00 Europe/Amsterdam Huppeltjesmarkt Huppeltjesmarkt 2019, boek je verkoopplaats! De woensdagmarkt aan de Marsdiepstraat wordt omgetoverd tot de tweede editie van de themamarkt, de Huppeltjesmarkt met rommelmarkt! Huppeltjesmarkt in Winkelgebied Marsdiep Vele springkussens verspreid over het winkelgebied zorgen voor de vrolijke naam Huppeltjesmarkt waarbij heel wat kinderen van het ene naar het andere springkussen zullen huppelen. Zowel de ondernemers, de kids en bezoekers vonden het vorig jaar een zeer succesvol "Huppeltjes themamarkt" welke voor herhaling vatbaar is! De winkeliers en basisschool de Trimaran doen ook vrolijk mee met kraampjes waarbij het geheel opgevrolijkt wordt met muziek voor groot en klein. Ook handelaren en hobbyisten zijn van harte welkom in Den Helder! Leuke gezellige markt in het drukke deel van de stad met tevens rommelmarkt op de Marsdiepstraat. Graag nodigen we je uit voor het huren van een kraam of grondplaats. Bel voor de mogelijkheden en kom genieten van de zomerse Huppeltjesmarkt in Den Helder! Den HelderLocatie: Marsdiepstraat, Den Helder


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Noord Scharwoude een braderie, in Hippolytushoef een braderie.


Braderiëen


30 mei
Noord Scharwo
31 mei
Hippolytushoe