Feelgood markt in de Bennekel in Eindhoven

Zondag 2 Juni 2019 - 13:00-17:00 uur


Een gezellige markt met van alles en wat. Kom lekker rondsnuffelen langs alle kraampjes, maak een praatje met wijkbewoners en geniet van een hapje en drankje op het plein. Ook voor de jongeren onder ons hebben we gedacht, je kan geschminkt worden en er zijn speelmogelijkheden. De opbrengst van de kraamverhuur gaat naar een goed doel.

Opslaan in Agenda 2019-06-02 13:00 2019-06-02 17:00 Europe/Amsterdam Feelgood markt in de Bennekel Een gezellige markt met van alles en wat. Kom lekker rondsnuffelen langs alle kraampjes, maak een praatje met wijkbewoners en geniet van een hapje en drankje op het plein. Ook voor de jongeren onder ons hebben we gedacht, je kan geschminkt worden en er zijn speelmogelijkheden. De opbrengst van de kraamverhuur gaat naar een goed doel. EindhovenLocatie: Bennekelstraat 131, Eindhoven


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Uden een rommelmarkt, in Eindhoven een rommelmarkt, in Eindhoven een braderie, in Valkenswaard een braderie, in Sint-Oedenrode een rommelmarkt, in ocholt (be) een rommelmarkt, in Vessem een rommelmarkt, in Boxtel een rommelmarkt, in Eersel een braderie, in Valkenswaard een braderie, in Vorstenbosch een braderie, in Bakel een braderie, in Westerhoven een antiek & kunst markt.


Rommelmarkten


30 mei
Eindhoven
30 mei
Sint-Oedenrod
1 jun
ocholt (be)
1 jun
Vessem

Braderiëen


30 mei
Eindhoven
30 mei
Valkenswaard
2 jun
Eersel
2 jun
Valkenswaard
2 jun
Vorstenbosch

Antiek & Kunst markten


2 jun
Westerhoven