Beeldschoon Rolde in Rolde

Zondag 11 Augustus 2019 - 11:00-17:00 uur


In het mooie centrum van Rolde vindt het open kampioenschap der drie noordelijke provinciën van levende standbeelden plaats. Beeldschoon Rolde heeft twee categorieën: Kinderen van 8 -16 jaar en volwassenen vanaf 16 jaar. Tevens is er straattheater, standwerkersconcours en een braderie. Beeldschoon Rolde wordt dit jaar voor de zevende keer gehouden. Standhouders gevraagd, meld u aan en boek een verkoopplaats!

Opslaan in Agenda 2019-08-11 11:00 2019-08-11 17:00 Europe/Amsterdam Beeldschoon Rolde In het mooie centrum van Rolde vindt het open kampioenschap der drie noordelijke provinciën van levende standbeelden plaats. Beeldschoon Rolde heeft twee categorieën: Kinderen van 8 -16 jaar en volwassenen vanaf 16 jaar. Tevens is er straattheater, standwerkersconcours en een braderie. Beeldschoon Rolde wordt dit jaar voor de zevende keer gehouden. Standhouders gevraagd, meld u aan en boek een verkoopplaats! RoldeLocatie: Centrum Rolde, Rolde


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Haren een brocante markt, in Groningen een boeken & muziek markt, in Assen een rommelmarkt, in Makkinga een rommelmarkt, in Gasteren een rommelmarkt, in Kiel-Windeweer (Hoogezand) een antiek & kunst markt, in Assen een antiek & kunst markt, in Zuidlaren een brocante markt, in Exloo een rommelmarkt, in Hoogeveen een boeken & muziek markt.


Brocante markten


25 mei
Haren
30 mei
Zuidlaren

Boeken & Muziek markten


25 mei
Groningen
30 mei
Hoogeveen

Antiek & Kunst markten


26 mei
Kiel-Windewee