Beeldschoon Rolde in Rolde

Zondag 11 Augustus 2019 - 11:00-17:00 uur


In het mooie centrum van Rolde vindt het open kampioenschap der drie noordelijke provinciën van levende standbeelden plaats. Beeldschoon Rolde heeft twee categorieën: Kinderen van 8 -16 jaar en volwassenen vanaf 16 jaar. Tevens is er straattheater, standwerkersconcours en een braderie. Beeldschoon Rolde wordt dit jaar voor de zevende keer gehouden. Standhouders gevraagd, meld u aan en boek een verkoopplaats!

Opslaan in Agenda 2019-08-11 11:00 2019-08-11 17:00 Europe/Amsterdam Beeldschoon Rolde In het mooie centrum van Rolde vindt het open kampioenschap der drie noordelijke provinciën van levende standbeelden plaats. Beeldschoon Rolde heeft twee categorieën: Kinderen van 8 -16 jaar en volwassenen vanaf 16 jaar. Tevens is er straattheater, standwerkersconcours en een braderie. Beeldschoon Rolde wordt dit jaar voor de zevende keer gehouden. Standhouders gevraagd, meld u aan en boek een verkoopplaats! RoldeLocatie: Centrum Rolde, Rolde


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Drenthe een beurs, in Hoogeveen een brocante markt, in Eelde een brocante markt, in Groningen een boeken & muziek markt, in Drenthe een beurs, in Scheemda een brocante markt, in Hoogeveen een brocante markt, in Groningen een brocante markt, in Beilen een brocante markt.


Brocante markten


23 mar
Hoogeveen
23 mar
Eelde
24 mar
Scheemda
24 mar
Hoogeveen
24 mar
Groningen
28 mar
Beilen

Boeken & Muziek markten


23 mar
Groningen