Paardenmarkt oud IJsselmonde 2019 in IJsselmonde Rotterdam

Woensdag 26 Juni 2019 - 06:00-17:00 uur


Jaarmarkt en paardenmarkt met oude ambachten sfeer kermis en gezellige braderie door de kern en straatjes van Oud IJsselmonde! Proef de sfeer van een mooie traditie als op de vroege ochtend, op de laatste woensdag van juni de paarden, zowel groot als klein worden aangevoerd. Dit word al jaren mede georganiseerd door Piet Hoepel. Op het IJsselmondse Hoofd kan men van 06.00 tot 12.00 uur de paarden aanschouwen en het handelen zien. Kinderen kunnen de gehele dag een ritje maken met de Paardentram en Ponyrijden. De Paardenmarkt is enorm populair, dit blijkt uit de vele reacties die wij altijd krijgen, het “reuniegevoel” De braderie (grootste van Rotterdam e.o.) met ruim 200 kramen word ook altijd goed bezocht, en er is voor ieder wat wils, ook de oude ambachten ontbreken dit jaar weer niet.

Opslaan in Agenda 2019-06-26 06:00 2019-06-26 17:00 Europe/Amsterdam Paardenmarkt oud IJsselmonde 2019 Jaarmarkt en paardenmarkt met oude ambachten sfeer kermis en gezellige braderie door de kern en straatjes van Oud IJsselmonde! Proef de sfeer van een mooie traditie als op de vroege ochtend, op de laatste woensdag van juni de paarden, zowel groot als klein worden aangevoerd. Dit word al jaren mede georganiseerd door Piet Hoepel. Op het IJsselmondse Hoofd kan men van 06.00 tot 12.00 uur de paarden aanschouwen en het handelen zien. Kinderen kunnen de gehele dag een ritje maken met de Paardentram en Ponyrijden. De Paardenmarkt is enorm populair, dit blijkt uit de vele reacties die wij altijd krijgen, het “reuniegevoel” De braderie (grootste van Rotterdam e.o.) met ruim 200 kramen word ook altijd goed bezocht, en er is voor ieder wat wils, ook de oude ambachten ontbreken dit jaar weer niet. IJsselmonde RotterdamLocatie: Bovenstraat e.o stadsdeel IJsselmonde Rotterdam, IJsselmonde Rotterdam


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Brielle een markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Brielle een markt, in Rotterdam een markt, in Nieuwendijk een jaarmarkt, in Nieuwpoort een braderie, in am een rommelmarkt, in Zoetermeer een brocante markt, in Hoek van Holland een braderie, in Den Haag een markt, in Schiedam een markt, in Rotterdam een brocante markt, in Numansdorp een braderie, in Waddinxveen een braderie, in Wateringen een jaarmarkt, in Ouderkerk a/d IJssel een jaarmarkt, in Streefkerk een jaarmarkt, in Ameide een rommelmarkt, in Wateringen een antiek & kunst markt, in Vierpolders een rommelmarkt, in Rotterdam een markt, in Den Haag een markt, in Heinenoord een brocante markt, in Schiedam een rommelmarkt, in Spijkenisse een rommelmarkt, in Dordrecht een brocante markt, in Leiden een braderie, in Dordrecht een antiek & kunst markt, in Leiden een antiek & kunst markt, in Den Haag een markt.


Markten


27 mei
Brielle
28 mei
Rotterdam
30 mei
Den Haag
31 mei
Schiedam
1 jun
Rotterdam
1 jun
Den Haag
3 jun
Den Haag
Jaarmarkten


29 mei
Nieuwendijk
1 jun
Wateringen
1 jun
Ouderkerk a/d
1 jun
StreefkerkBraderiëen


29 mei
Nieuwpoort
30 mei
Hoek van Holl
1 jun
Numansdorp
1 jun
Waddinxveen


Brocante markten


30 mei
Zoetermeer
1 jun
Rotterdam
2 jun
Heinenoord
2 jun
DordrechtAntiek & Kunst markten


1 jun
Wateringen
2 jun
Dordrecht