Paardenmarkt Loenen 2019 in Loenen

Maandag 5 Augustus 2019 - 07:00-17:30 uur


Paardenmarkt Loenen nostalgische paardenmarkt met paarden en pony's - de Loenense Moandag In 1991 is in Loenen Gld (bij Apeldoorn) bescheiden begonnen met een tiental pony’s, enkele paarden en vijftien kraampjes. Het evenement is uitgegroeid tot één van de grootste jaarmarkten uit de omgeving en voor handelaren uit de verre omtrek een begrip geworden. De aanvoer van pony’s en paarden heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een aantal van tussen 200 en 300. Er is een goede controle op de aanvoer van de dieren. Zo is er een dierenarts aanwezig, terwijl een grote watertank bij de dieren er toe bijdragen dat de jaarmarkt een leuke dag wordt voor mens en dier. De kraamhouders hebben ook de kooplust van het publiek ontdekt, dat met duizenden de meer dan honderd uitstallingen bezoekt. Het aanvankelijke terrein bij café “Den Eikenboom”, was al spoedig niet meer toereikend. Een belangrijk deel van het dorpscentrum evenals het schoolplein bieden ook plaats aan de kraamhouders. De omwonenden zijn zo enthousiast, dat ze hun straat met vlaggetjes versieren. De paardenmarkt en jaarmarkt / braderie markt trok vorig jaar ongeveer 30.000 bezoekers. De Loenense pony's- en paardenjaarmarkt wordt gehouden op de eerste maandag van augustus. De Loenense markt editie 2018 is op 6 augustus a.s.

Opslaan in Agenda 2019-08-05 07:00 2019-08-05 17:30 Europe/Amsterdam Paardenmarkt Loenen 2019 Paardenmarkt Loenen nostalgische paardenmarkt met paarden en pony's - de Loenense Moandag In 1991 is in Loenen Gld (bij Apeldoorn) bescheiden begonnen met een tiental pony’s, enkele paarden en vijftien kraampjes. Het evenement is uitgegroeid tot één van de grootste jaarmarkten uit de omgeving en voor handelaren uit de verre omtrek een begrip geworden. De aanvoer van pony’s en paarden heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een aantal van tussen 200 en 300. Er is een goede controle op de aanvoer van de dieren. Zo is er een dierenarts aanwezig, terwijl een grote watertank bij de dieren er toe bijdragen dat de jaarmarkt een leuke dag wordt voor mens en dier. De kraamhouders hebben ook de kooplust van het publiek ontdekt, dat met duizenden de meer dan honderd uitstallingen bezoekt. Het aanvankelijke terrein bij café “Den Eikenboom”, was al spoedig niet meer toereikend. Een belangrijk deel van het dorpscentrum evenals het schoolplein bieden ook plaats aan de kraamhouders. De omwonenden zijn zo enthousiast, dat ze hun straat met vlaggetjes versieren. De paardenmarkt en jaarmarkt / braderie markt trok vorig jaar ongeveer 30.000 bezoekers. De Loenense pony's- en paardenjaarmarkt wordt gehouden op de eerste maandag van augustus. De Loenense markt editie 2018 is op 6 augustus a.s. LoenenLocatie: Centrum e.o., Loenen


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Epe een brocante markt, in Deventer een markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Epe een brocante markt, in Deventer een markt, in Oosterbeek een brocante markt, in rnhem een brocante markt, in Vorden een brocante markt, in t een brocante markt, in Voorthuizen een rommelmarkt, in Epe een brocante markt, in Ugchelen een rommelmarkt, in rnhem een brocante markt, in Vorden een brocante markt, in Doesburg een brocante markt, in Huissen een beurs, in Gelderland een beurs, in Zutphen een jaarmarkt, in Epe een brocante markt, in Zetten een jaarmarkt, in Ede een evenement, in Deventer een markt.