Paardenmarkt 2019 dorpskern in Oud IJsselmonde

Woensdag 19 Juni 2019 - 06:00-17:00 uur


De Oud IJsselmonde braderie is direct gelegen naast de Paardenmarkt en bestaat uit zo'n 250 kramen. Een thema markt met verschillend leuke goederen voor groot en klein. De braderie, waarvan men zegt een van de grootste van Rotterdam, met vele kramen word dan ook altijd druk bezocht! Er is voor jong en senior van alles te doen, kermis en markt, ook de oude ambachten zijn traditionele weer aanwezig. Tijdens de markt en de jaarlijkse expositie bespeelt de organist het orgel van de kerk waardoor er prachtige klanken te horen zijn! Voor een drankje en gezellige meezingen kom je op het terras van Het Koetshuis even uitrusten maar genieten kan ook op het terras van de Gouden Leeuw met live muziek. Paardenmarkt Oud IJsselmonde, echt uw bezoek met de familie waard!

Opslaan in Agenda 2019-06-19 06:00 2019-06-19 17:00 Europe/Amsterdam Paardenmarkt 2019 dorpskern De Oud IJsselmonde braderie is direct gelegen naast de Paardenmarkt en bestaat uit zo'n 250 kramen. Een thema markt met verschillend leuke goederen voor groot en klein. De braderie, waarvan men zegt een van de grootste van Rotterdam, met vele kramen word dan ook altijd druk bezocht! Er is voor jong en senior van alles te doen, kermis en markt, ook de oude ambachten zijn traditionele weer aanwezig. Tijdens de markt en de jaarlijkse expositie bespeelt de organist het orgel van de kerk waardoor er prachtige klanken te horen zijn! Voor een drankje en gezellige meezingen kom je op het terras van Het Koetshuis even uitrusten maar genieten kan ook op het terras van de Gouden Leeuw met live muziek. Paardenmarkt Oud IJsselmonde, echt uw bezoek met de familie waard! Oud IJsselmondeLocatie: Oud IJsselmonde, Oud IJsselmonde


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Brielle een markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Brielle een markt, in Rotterdam een markt, in Nieuwendijk een jaarmarkt, in Nieuwpoort een braderie, in am een rommelmarkt, in Zoetermeer een brocante markt, in Hoek van Holland een braderie, in Den Haag een markt, in Schiedam een markt, in Rotterdam een brocante markt, in Numansdorp een braderie, in Waddinxveen een braderie, in Wateringen een jaarmarkt, in Ouderkerk a/d IJssel een jaarmarkt, in Streefkerk een jaarmarkt, in Ameide een rommelmarkt, in Wateringen een antiek & kunst markt, in Vierpolders een rommelmarkt, in Rotterdam een markt, in Den Haag een markt, in Heinenoord een brocante markt, in Schiedam een rommelmarkt, in Spijkenisse een rommelmarkt, in Dordrecht een brocante markt, in Leiden een braderie, in Dordrecht een antiek & kunst markt, in Leiden een antiek & kunst markt, in Den Haag een markt.


Markten


27 mei
Brielle
28 mei
Rotterdam
30 mei
Den Haag
31 mei
Schiedam
1 jun
Rotterdam
1 jun
Den Haag
3 jun
Den Haag
Jaarmarkten


29 mei
Nieuwendijk
1 jun
Wateringen
1 jun
Ouderkerk a/d
1 jun
StreefkerkBraderiëen


29 mei
Nieuwpoort
30 mei
Hoek van Holl
1 jun
Numansdorp
1 jun
Waddinxveen


Brocante markten


30 mei
Zoetermeer
1 jun
Rotterdam
2 jun
Heinenoord
2 jun
DordrechtAntiek & Kunst markten


1 jun
Wateringen
2 jun
Dordrecht