307e Buitensluisse paardenmarkt in Numansdorp

Woensdag 12 Juni 2019 - 07:30-17:00 uur


Paardenmarkt in Numansdorp, ieder jaar in juni. De rijke historie van de Buitensluisse Paardenmarkt gaat meer dan driehonderd jaar terug. Kom ook gezellig langs op de braderie of de kermis!

Opslaan in Agenda 2019-06-12 07:30 2019-06-12 17:00 Europe/Amsterdam 307e Buitensluisse paardenmarkt Paardenmarkt in Numansdorp, ieder jaar in juni. De rijke historie van de Buitensluisse Paardenmarkt gaat meer dan driehonderd jaar terug. Kom ook gezellig langs op de braderie of de kermis! NumansdorpLocatie: Dorpskern, Numansdorp


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Brielle een markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Rotterdam een markt, in Bergen op zoom een rommelmarkt, in am een rommelmarkt, in Schiedam een markt, in Rotterdam een brocante markt, in Numansdorp een braderie, in Ouderkerk a/d IJssel een jaarmarkt, in Streefkerk een jaarmarkt, in Vierpolders een rommelmarkt, in Rotterdam een markt, in Heinenoord een brocante markt, in Schiedam een rommelmarkt, in Spijkenisse een rommelmarkt, in Dordrecht een brocante markt, in Dordrecht een antiek & kunst markt.


Markten


28 mei
Rotterdam
31 mei
Schiedam
1 jun
Rotterdam
Rommelmarkten


30 mei
Bergen op zoo
1 jun
Vierpolders
2 jun
Schiedam
2 jun
Spijkenisse


Brocante markten


1 jun
Rotterdam
2 jun
Heinenoord
2 jun
Dordrecht
Braderiëen


1 jun
Numansdorp


Jaarmarkten


1 jun
Ouderkerk a/d
1 jun
Streefkerk

Antiek & Kunst markten


2 jun
Dordrecht