Voorjaarsfestival Julianabaan in Voorburg

Zaterdag 18 Mei 2019 - 11:00-17:00 uur


Het Voorjaarsfestival is hét festival waar je geniet van de lente in het mooie Voorburg! Meer info? Kraam reserveren? <br /> Bezoek de pagina van het evenement Graag tot ziens op de Kreativ Market in Voorburg!

Opslaan in Agenda 2019-05-18 11:00 2019-05-18 17:00 Europe/Amsterdam Voorjaarsfestival Julianabaan Het Voorjaarsfestival is hét festival waar je geniet van de lente in het mooie Voorburg! Meer info? Kraam reserveren? Bezoek de pagina van het evenement Graag tot ziens op de Kreativ Market in Voorburg! VoorburgLocatie: Julianabaan, Voorburg


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Brielle een markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Brielle een markt, in Rotterdam een markt, in am een rommelmarkt, in Zoetermeer een brocante markt, in Hoek van Holland een braderie, in Den Haag een markt, in Schiedam een markt, in Katwijk een markt, in Rotterdam een brocante markt, in Waddinxveen een braderie, in Wateringen een jaarmarkt, in Ouderkerk a/d IJssel een jaarmarkt, in Wateringen een antiek & kunst markt, in Vierpolders een rommelmarkt, in Rotterdam een markt, in Den Haag een markt, in Schiedam een rommelmarkt, in Spijkenisse een rommelmarkt, in Leiden een braderie, in Leiden een antiek & kunst markt, in Den Haag een markt.


Markten


27 mei
Brielle
28 mei
Rotterdam
30 mei
Den Haag
31 mei
Schiedam
31 mei
Katwijk
1 jun
Rotterdam
1 jun
Den Haag
3 jun
Den HaagRommelmarkten


1 jun
Vierpolders
2 jun
Schiedam
2 jun
SpijkenisseBrocante markten


30 mei
Zoetermeer
1 jun
Rotterdam

Braderiëen


30 mei
Hoek van Holl
1 jun
Waddinxveen
Jaarmarkten


1 jun
Wateringen
1 jun
Ouderkerk a/d

Antiek & Kunst markten


1 jun
Wateringen