Reuzenmarkt Braderie met vlomarkt in Schoonoord

Donderdag 1 Augustus 2019 - 11:00-18:00 uur


Huurkraam.nl organiseert in 2019 zes Reuzenmarkten op donderdagen bij het Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord. Op deze markten vindt u een groot aantal stands met nieuwe en gebruikte goederen.. Voor direct inschrijven bezoekt u het markten aanvraagformulier op de Huurkraam website. Huurkraam prijzen gelden voor de non-foodsector, tenzij anders vermeld. Prijzen food op aanvraag. Info op 0655287020 Bezoek onze website voor het markten overzicht Graag tot ziens als standhouder maar zeker als bezoeker op de Huurkraam markten!

Opslaan in Agenda 2019-08-01 11:00 2019-08-01 18:00 Europe/Amsterdam Reuzenmarkt Braderie met vlomarkt Huurkraam.nl organiseert in 2019 zes Reuzenmarkten op donderdagen bij het Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord. Op deze markten vindt u een groot aantal stands met nieuwe en gebruikte goederen.. Voor direct inschrijven bezoekt u het markten aanvraagformulier op de Huurkraam website. Huurkraam prijzen gelden voor de non-foodsector, tenzij anders vermeld. Prijzen food op aanvraag. Info op 0655287020 Bezoek onze website voor het markten overzicht Graag tot ziens als standhouder maar zeker als bezoeker op de Huurkraam markten! SchoonoordLocatie: Tramstraat 75, Schoonoord, Schoonoord


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Assen een rommelmarkt, in Gasteren een rommelmarkt, in Assen een antiek & kunst markt, in Zuidlaren een brocante markt, in Exloo een rommelmarkt, in Hoogeveen een boeken & muziek markt.


Antiek & Kunst markten
Brocante markten


30 mei
Zuidlaren


Boeken & Muziek markten


30 mei
Hoogeveen