Pioneersdagen braderie in Lelystad

Donderdag 1 Augustus 2019 - 10:00-21:00 uur


Pioneersdagen braderie, markt entertainment in het Hart van Lelystad! Met een live optreden van de ABBA tribute! Lelystad zet het centrum op de kaart. Hiervoor zijn mooie markt locaties beschikbaar gekomen voor leuke evenementen/activiteiten. De middag en avond invulling zit vol met entertainment. Natuurlijk is er de goed bezochte markt en oude ambachten. Meer informatie kunt u vinden op de website, boek hier je kraam! Bezoek de prijzen en extra info Apeldoorn2000 Markten overzicht Service en extra's Apeldoorn2000 overzicht. Graag tot ziens op de markten van Apeldoorn2000!

Opslaan in Agenda 2019-08-01 10:00 2019-08-01 21:00 Europe/Amsterdam Pioneersdagen braderie Pioneersdagen braderie, markt entertainment in het Hart van Lelystad! Met een live optreden van de ABBA tribute! Lelystad zet het centrum op de kaart. Hiervoor zijn mooie markt locaties beschikbaar gekomen voor leuke evenementen/activiteiten. De middag en avond invulling zit vol met entertainment. Natuurlijk is er de goed bezochte markt en oude ambachten. Meer informatie kunt u vinden op de website, boek hier je kraam! Bezoek de prijzen en extra info Apeldoorn2000 Markten overzicht Service en extra's Apeldoorn2000 overzicht. Graag tot ziens op de markten van Apeldoorn2000! LelystadLocatie: Waagpassage Centrum Lelystad, Lelystad


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Epe een brocante markt, in Emmeloord een beurs.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Emmeloord een beurs, in Putten een brocante markt, in Zeewolde een rommelmarkt, in Zeewolde een rommelmarkt, in Nunspeet een braderie.


Beurzen


24 mei
Emmeloord


Rommelmarkten


25 mei
Zeewolde
30 mei
Zeewolde

Braderiëen


31 mei
Nunspeet