Centrum Kerkplein Braderie in Leersum

Zaterdag 18 Mei 2019 - 13:00-21:00 uur


Braderie Leersum - Centrum / Kerkplein van 10.00 / 17.00u Sfeervolle markt Leersum, boek je kraam! Bezoek onze website voor meer Funmarkten, de prijzen, de markt datums en meer leuke info! Letop: op deze markt is ook een plantenmarkt Graag tot ziens op de Funmarkt!

Opslaan in Agenda 2019-05-18 13:00 2019-05-18 21:00 Europe/Amsterdam Centrum Kerkplein Braderie Braderie Leersum - Centrum / Kerkplein van 10.00 / 17.00u Sfeervolle markt Leersum, boek je kraam! Bezoek onze website voor meer Funmarkten, de prijzen, de markt datums en meer leuke info! Letop: op deze markt is ook een plantenmarkt Graag tot ziens op de Funmarkt! LeersumLocatie: Centrum, Leersum


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Wamel een zwarte markt, in Tiel een zwarte markt, in een rommelmarkt, in Dodewaard een brocante markt, in Zetten een jaarmarkt, in Veenendaal een braderie, in Vianen een braderie, in Veenendaal een braderie, in Utrecht een braderie, in Ede een evenement, in Vianen een antiek & kunst markt, in Dodewaard een rommelmarkt, in Doorn een rommelmarkt, in een brocante markt, in een brocante markt, in Culemborg een rommelmarkt, in een rommelmarkt, in Asperen een jaarmarkt, in Culemborg een rommelmarkt, in Wamel een zwarte markt, in Utrecht een markt, in Puiflijk een brocante markt, in een rommelmarkt, in een antiek & kunst markt, in Nieuwegein een braderie, in Amersfoort een braderie, in Wageningen een jaarmarkt, in Utrecht een braderie, in Tiel een zwarte markt.