Braderie De Inloop Greate Buorren in Sumar (Bergum)

Zaterdag 18 Mei 2019 - 11:00-17:00 uur


Zaterdag 18 Mei organiseert Café de Inloop een grote braderie tijdens het voorjaar met vele regio bezoekers, dagjes mensen en toeristen in Sumar naast Bergum, Leeuwarden, Drachten. Deze sfeervolle markt trekt vele standhouders van heinde en verre met de leukste handel voor de bezoekers! Suameer is een gezellig dorp in de gemeente Tietjerksteradeel, in Friesland. Ten zuidoosten gelegen van Leeuwarden en tegen de zuidkant van Bergum en aan de N 356. De markt wordt bemant door een keur aan handelaren en alle branches zijn (in overleg) nog welkom, klik hier voor info! Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden, wil je een kraam of grondplaats, dan horen we het graag. De prijzen zijn zeer betaalbaar >> kraamhuur 24,50 << Graag tot ziens op de sfeervolle braderie bij Café de Inloop in Sumar !

Opslaan in Agenda 2019-05-18 11:00 2019-05-18 17:00 Europe/Amsterdam Braderie De Inloop Greate Buorren Zaterdag 18 Mei organiseert Café de Inloop een grote braderie tijdens het voorjaar met vele regio bezoekers, dagjes mensen en toeristen in Sumar naast Bergum, Leeuwarden, Drachten. Deze sfeervolle markt trekt vele standhouders van heinde en verre met de leukste handel voor de bezoekers! Suameer is een gezellig dorp in de gemeente Tietjerksteradeel, in Friesland. Ten zuidoosten gelegen van Leeuwarden en tegen de zuidkant van Bergum en aan de N 356. De markt wordt bemant door een keur aan handelaren en alle branches zijn (in overleg) nog welkom, klik hier voor info! Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden, wil je een kraam of grondplaats, dan horen we het graag. De prijzen zijn zeer betaalbaar >> kraamhuur 24,50 << Graag tot ziens op de sfeervolle braderie bij Café de Inloop in Sumar ! Sumar (Bergum)Locatie: Greate Buorren, Sumar (Bergum)


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Sneek een braderie, in Burgum een jaarmarkt, in Bakkeveen een rommelmarkt, in Lauwersoog een braderie, in Mantgum een rommelmarkt.


Braderiëen


2 jun
Lauwersoog

Jaarmarkten


1 jun
Burgum


Rommelmarkten


1 jun
Bakkeveen
2 jun
Mantgum