Kaasmarkt Woerden in Woerden

Woensdag 10 Juli 2019 - 10:30-12:30 uur


Iedere week wordt de kaasmarkt om 10.30 uur met een slinger aan de kaasbel geopend. Kaas proeven, meedoen aan het Oud Hollands kaasrolspel en genieten van deze belevenis op het kaas-kerkplein van Woerden is een leuke ervaring. Met oude tractoren wordt de kaas naar de kaasmarkt gebracht en kun je zien hoe op de kaasmarkt de kaas uitgebreid wordt gekeurd. Dan komt het onderhandelen, handje klap (bieden en loven) met de handelaren en boeren over de verse kaas. Zelf kaas boren, proeven of vragen stellen aan de kaasboeren en kaashandelaren mag ook. Het toneelstuk van de kaashandel wordt door de Woerdense spreekstalmeester toegelicht. De kaasmarkt is een unieke belevenis en zeker een tip voor een dagje uit in Holland! De toegang tot de kaasmarkt Woerden is gratis,<br /> graag tot ziens op de kaasmarkt van Woerden!

Opslaan in Agenda 2019-07-10 10:30 2019-07-10 12:30 Europe/Amsterdam Kaasmarkt Woerden Iedere week wordt de kaasmarkt om 10.30 uur met een slinger aan de kaasbel geopend. Kaas proeven, meedoen aan het Oud Hollands kaasrolspel en genieten van deze belevenis op het kaas-kerkplein van Woerden is een leuke ervaring. Met oude tractoren wordt de kaas naar de kaasmarkt gebracht en kun je zien hoe op de kaasmarkt de kaas uitgebreid wordt gekeurd. Dan komt het onderhandelen, handje klap (bieden en loven) met de handelaren en boeren over de verse kaas. Zelf kaas boren, proeven of vragen stellen aan de kaasboeren en kaashandelaren mag ook. Het toneelstuk van de kaashandel wordt door de Woerdense spreekstalmeester toegelicht. De kaasmarkt is een unieke belevenis en zeker een tip voor een dagje uit in Holland! De toegang tot de kaasmarkt Woerden is gratis, graag tot ziens op de kaasmarkt van Woerden! WoerdenLocatie: Kerkplein, Woerden


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Brielle een markt, in Amsterdam Jordaan een markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Nieuwpoort een braderie, in een rommelmarkt, in Zoetermeer een brocante markt, in Vianen een braderie, in Utrecht een braderie, in Vianen een antiek & kunst markt, in een brocante markt, in een brocante markt, in Culemborg een rommelmarkt, in een rommelmarkt, in Badhoevedorp een braderie, in Waddinxveen een braderie, in Maarssen een braderie, in Ouderkerk a/d IJssel een jaarmarkt, in Asperen een jaarmarkt, in Streefkerk een jaarmarkt, in Ameide een rommelmarkt, in Culemborg een rommelmarkt, in Utrecht een markt, in een rommelmarkt, in een antiek & kunst markt, in Leiden een braderie, in Nieuwegein een braderie, in Utrecht een braderie, in Leiden een antiek & kunst markt.