Kaasmarkt Gouda in Gouda

Donderdag 11 Juli 2019 - 10:00-12:30 uur


Kaasmarkt Gouda 2019 Al eeuwenlang lang wordt de koop nog altijd met een handjeklap beklonken. De kazen worden aan- en afgevoerd op brikken en na de verkoop gewogen in de monumentale Goudse Waag, een schouwspel dat u echt moet zien. Gouda is meer! Museum Gouda met de museumtuin of de Sint-Janskerk, vaar mee met een grachtentocht (13u30 en 15u30), wandel mee met het Goudse Gidsen Gilde of doorkruis de stad met een Goudse Specialiteitenroute, stap op de fiets met een KoeKaasRoute of bezoek de Montagne aardewerkfabriek. Ook de warenmarkt van Gouda is een markt om niet te missen... Graag tot ziens op de kaasmarkt van Gouda!

Opslaan in Agenda 2019-07-11 10:00 2019-07-11 12:30 Europe/Amsterdam Kaasmarkt Gouda Kaasmarkt Gouda 2019 Al eeuwenlang lang wordt de koop nog altijd met een handjeklap beklonken. De kazen worden aan- en afgevoerd op brikken en na de verkoop gewogen in de monumentale Goudse Waag, een schouwspel dat u echt moet zien. Gouda is meer! Museum Gouda met de museumtuin of de Sint-Janskerk, vaar mee met een grachtentocht (13u30 en 15u30), wandel mee met het Goudse Gidsen Gilde of doorkruis de stad met een Goudse Specialiteitenroute, stap op de fiets met een KoeKaasRoute of bezoek de Montagne aardewerkfabriek. Ook de warenmarkt van Gouda is een markt om niet te missen... Graag tot ziens op de kaasmarkt van Gouda! GoudaLocatie: Markt / Goudse waag, Gouda


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Brielle een markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Brielle een markt, in Rotterdam een markt, in Nieuwendijk een jaarmarkt, in Nieuwpoort een braderie, in am een rommelmarkt, in Zoetermeer een brocante markt, in Vianen een braderie, in Utrecht een braderie, in Vianen een antiek & kunst markt, in Schiedam een markt, in Katwijk een markt, in Rotterdam een brocante markt, in Waddinxveen een braderie, in Maarssen een braderie, in Wateringen een jaarmarkt, in Ouderkerk a/d IJssel een jaarmarkt, in Streefkerk een jaarmarkt, in Ameide een rommelmarkt, in Wateringen een antiek & kunst markt, in Utrecht een markt, in Rotterdam een markt, in Den Haag een markt, in Heinenoord een brocante markt, in Schiedam een rommelmarkt, in Dordrecht een brocante markt, in Leiden een braderie, in Nieuwegein een braderie, in Dordrecht een antiek & kunst markt, in Utrecht een braderie, in Leiden een antiek & kunst markt, in Den Haag een markt.


Markten


27 mei
Brielle
28 mei
Rotterdam
31 mei
Schiedam
31 mei
Katwijk
1 jun
Utrecht
1 jun
Rotterdam
1 jun
Den Haag
3 jun
Den HaagJaarmarkten


29 mei
Nieuwendijk
1 jun
Wateringen
1 jun
Ouderkerk a/d
1 jun
StreefkerkBraderiëen


29 mei
Nieuwpoort
30 mei
Vianen
30 mei
Utrecht
1 jun
Waddinxveen
1 jun
Maarssen
2 jun
Nieuwegein
2 jun
UtrechtBrocante markten


30 mei
Zoetermeer
1 jun
Rotterdam
2 jun
Heinenoord
2 jun
DordrechtAntiek & Kunst markten


30 mei
Vianen
1 jun
Wateringen
2 jun
Dordrecht