Kaasmarkt Edam in Edam

Woensdag 10 Juli 2019 - 10:30-12:30 uur


Het begon in Edam allemaal in de 12e eeuw, toen boeren en vissers zich vestigden aan het riviertje de IJe. Uit deze zeer eenvoudige nederzetting ontstond later de stad Edam, die tot ver in de 17e eeuw een gestadig toenemende welvaart kende. Op zeker moment telde Edam een groot aantal scheepstimmerwerven. Wie nu door de oude straatjes en langs de verstilde grachtjes wandelt, waant zich moeiteloos in een Hollandse stad van enkele eeuwen geleden. Sfeer en gezelligheid in kaasstad Edam, de kaasmarkt is te bezoeken van 10.30 tot 12.30. Kortom, u moet er maar eens een kijkje nemen... Graag tot ziens op de kaasmarkt van Edam!

Opslaan in Agenda 2019-07-10 10:30 2019-07-10 12:30 Europe/Amsterdam Kaasmarkt Edam Het begon in Edam allemaal in de 12e eeuw, toen boeren en vissers zich vestigden aan het riviertje de IJe. Uit deze zeer eenvoudige nederzetting ontstond later de stad Edam, die tot ver in de 17e eeuw een gestadig toenemende welvaart kende. Op zeker moment telde Edam een groot aantal scheepstimmerwerven. Wie nu door de oude straatjes en langs de verstilde grachtjes wandelt, waant zich moeiteloos in een Hollandse stad van enkele eeuwen geleden. Sfeer en gezelligheid in kaasstad Edam, de kaasmarkt is te bezoeken van 10.30 tot 12.30. Kortom, u moet er maar eens een kijkje nemen... Graag tot ziens op de kaasmarkt van Edam! EdamLocatie: Kaasmarkt, Edam


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Amsterdam Jordaan een markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Amsterdam Jordaan een markt, in Amsterdam Slotervaart een markt, in Wognum een beurs, in Middenbeemster een brocante markt, in Noord Scharwoude een braderie, in Badhoevedorp een braderie, in Wormerveer een braderie, in Alkmaar een boeken & muziek markt, in Amsterdam Jordaan een markt.


Markten


27 mei
Amsterdam Jor
29 mei
Amsterdam Slo
3 jun
Amsterdam Jor
Beurzen


30 mei
Wognum


Brocante markten


30 mei
Middenbeemste


Braderiëen


30 mei
Noord Scharwo
1 jun
Badhoevedorp
1 jun
Wormerveer
Boeken & Muziek markten


2 jun
Alkmaar