Boerenlandfair in Westerland

Zondag 23 Juni 2019 - 11:00-16:30 uur


Boerenlandfair Westerland: Gewoon Gezellig Genieten! Jaarlijks vindt in Westerland, op het hoogste punt van het voormalig eiland Wieringen, de gezelligste Boerenlandfair van Noord-Holland plaats. Deze fair in gemoedelijke sfeer biedt tal van activiteiten voor jong en oud. Demonstraties, diverse optredens en heel veel stands met landelijke producten voor huis, tuin en erf, brocante, antiek en curiosa. En natuurlijk ontbreken ook de pure culinaire producten en een kinderhoek niet. Kortom, een complete belevenis voor een gewoon, gezellig dagje ouderwets genieten voor het hele gezin. Op 23 juni 2019 wordt er weer een Boerenlandfair gehouden!

Opslaan in Agenda 2019-06-23 11:00 2019-06-23 16:30 Europe/Amsterdam Boerenlandfair Boerenlandfair Westerland: Gewoon Gezellig Genieten! Jaarlijks vindt in Westerland, op het hoogste punt van het voormalig eiland Wieringen, de gezelligste Boerenlandfair van Noord-Holland plaats. Deze fair in gemoedelijke sfeer biedt tal van activiteiten voor jong en oud. Demonstraties, diverse optredens en heel veel stands met landelijke producten voor huis, tuin en erf, brocante, antiek en curiosa. En natuurlijk ontbreken ook de pure culinaire producten en een kinderhoek niet. Kortom, een complete belevenis voor een gewoon, gezellig dagje ouderwets genieten voor het hele gezin. Op 23 juni 2019 wordt er weer een Boerenlandfair gehouden! WesterlandLocatie: Noorderkerkweg 1, Westerland


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Wognum een beurs, in Noord Scharwoude een braderie, in Hippolytushoef een braderie.


Beurzen


30 mei
Wognum


Braderiëen


30 mei
Noord Scharwo
31 mei
Hippolytushoe