Boeken en platenmarkt Yellow Sox Bakel in Bakel

Zaterdag 23 Maart 2019 -


Weekend 23-24 maart van 12.00 – 16.00 uur is de jaarlijks terugkerende boekenmarkt van basketbalclub Yellow Sox in Bakel waar u nog speciale exemplaren kan ontdekken omdat er maar beperkt in grote lijnen gesorteerd wordt. De opbrengst komt ten goede aan de jeugd van Yellow Sox.

Opslaan in Agenda 2019-03-23 12:00 2019-03-23 16:00 Europe/Amsterdam Boeken en platenmarkt Yellow Sox Bakel Weekend 23-24 maart van 12.00 – 16.00 uur is de jaarlijks terugkerende boekenmarkt van basketbalclub Yellow Sox in Bakel waar u nog speciale exemplaren kan ontdekken omdat er maar beperkt in grote lijnen gesorteerd wordt. De opbrengst komt ten goede aan de jeugd van Yellow Sox. BakelLocatie: Gemertseweg 2, Bakel


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Venray een brocante markt, in Panningen een brocante markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Venray een brocante markt, in Panningen een brocante markt, in Venray een brocante markt, in Panningen een brocante markt, in Bakel een boeken & muziek markt, in Panningen een brocante markt, in Aarle-rixtel een brocante markt, in Zeeland een brocante markt, in Venray een brocante markt, in Deurne een brocante markt, in een beurs, in Son en breugel een brocante markt, in Helmond een brocante markt, in Aarle-rixtel een brocante markt, in Eindhoven een brocante markt, in Kronenberg een brocante markt, in Budel een brocante markt, in Veldhoven een beurs, in Eindhoven een brocante markt, in Venray een brocante markt, in Venray een brocante markt, in Panningen een brocante markt.


Brocante markten


21 mar
Venray
21 mar
Panningen
22 mar
Venray
22 mar
Panningen
23 mar
Panningen
23 mar
Aarle-rixtel
23 mar
Zeeland
23 mar
Venray
24 mar
Deurne
24 mar
Son en breuge

Boeken & Muziek markten