Tweedehands Kinderkledingbeurs en Speelgoedbeurs Oosterhout in Oosteind

Zaterdag 23 Maart 2019 -


2de hands kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs in het Gemeenschapshuis Oostquartier. (Ruim 10.000 stuks) de grootste en goedkoopste uit de regio. De beurs biedt mensen de mogelijkheid om gebruikte, goed verzorgde zomerkleding van maat 74 t/m 176, fietsen, fietsstoeltjes, autostoeltjes, buggy's, campingbedjes, speelgoed, skelters, puzzels, gezelschapsspellen, Lego, playmobil, keukentjes, DVD 's, CD's, (voorlees)boeken, knutselspullen, etc. tegen aantrekkelijke prijzen te kopen. De toegang is gratis. Er wordt 10% extra berekend over de aankoop, dit gaat naar het goede doel Stichting Leergeld en andere goede doelen voor kinderen. Het is niet toegestaan grote tassen, zoals boodschappentassen e.d. tijdens de beurs mee naar binnen te nemen. Een eigen boodschappenkrat mag wel. In verband met de brandveiligheid mogen er op last van de brandweer geen kinderwagens of buggy’s naar binnen. Voor inleveren kijk op onze site!

Opslaan in Agenda 2019-03-23 08:30 2019-03-23 12:00 Europe/Amsterdam Tweedehands Kinderkledingbeurs en Speelgoedbeurs Oosterhout 2de hands kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs in het Gemeenschapshuis Oostquartier. (Ruim 10.000 stuks) de grootste en goedkoopste uit de regio. De beurs biedt mensen de mogelijkheid om gebruikte, goed verzorgde zomerkleding van maat 74 t/m 176, fietsen, fietsstoeltjes, autostoeltjes, buggy's, campingbedjes, speelgoed, skelters, puzzels, gezelschapsspellen, Lego, playmobil, keukentjes, DVD 's, CD's, (voorlees)boeken, knutselspullen, etc. tegen aantrekkelijke prijzen te kopen. De toegang is gratis. Er wordt 10% extra berekend over de aankoop, dit gaat naar het goede doel Stichting Leergeld en andere goede doelen voor kinderen. Het is niet toegestaan grote tassen, zoals boodschappentassen e.d. tijdens de beurs mee naar binnen te nemen. Een eigen boodschappenkrat mag wel. In verband met de brandveiligheid mogen er op last van de brandweer geen kinderwagens of buggy’s naar binnen. Voor inleveren kijk op onze site! OosteindLocatie: Provincialeweg 96, Oosteind


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Biest-houtakker een brocante markt, in Biest-houtakker een brocante markt, in Biest-houtakker een brocante markt, in Tilburg een brocante markt, in Oisterwijk een brocante markt, in Ulicoten een brocante markt.


Brocante markten


25 apr
Biest-houtakk
26 apr
Biest-houtakk
27 apr
Biest-houtakk
27 apr
Tilburg
28 apr
Oisterwijk
28 apr
Ulicoten