Kinderkleding en speelgoedbeurs Bavel - Regio Breda in Bavel

Zaterdag 16 Maart 2019 -


Leukste kinderkleding- en speelgoedbeurs Regio Breda: BavelGroeien jouw kinderen ook snel uit hun kleren? Of wil je tegen een leuke prijs kleding kopen waarin ze kunnen ravotten? Of zoek je speelgoed waarmee ze kunnen spelen of je ze met Feestdagen cadeau kunt geven? Kom dan naar onze gezellige tweedehands kleding- en speelgoedbeurs. De toegang is gratis. Wanneer? Zaterdag 16 maart 2019 van 8.30 tot 12.30 uur. Geen kramen maar van te voren je spullen inleveren. Waar? In dorpshuis 't Klooster - Jack van Gilsplein 1 - BAVEL Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Opslaan in Agenda 2019-03-16 09:00 2019-03-16 17:00 Europe/Amsterdam Kinderkleding en speelgoedbeurs Bavel - Regio Breda Leukste kinderkleding- en speelgoedbeurs Regio Breda: BavelGroeien jouw kinderen ook snel uit hun kleren? Of wil je tegen een leuke prijs kleding kopen waarin ze kunnen ravotten? Of zoek je speelgoed waarmee ze kunnen spelen of je ze met Feestdagen cadeau kunt geven? Kom dan naar onze gezellige tweedehands kleding- en speelgoedbeurs. De toegang is gratis. Wanneer? Zaterdag 16 maart 2019 van 8.30 tot 12.30 uur. Geen kramen maar van te voren je spullen inleveren. Waar? In dorpshuis 't Klooster - Jack van Gilsplein 1 - BAVEL Gratis parkeergelegenheid voor de deur. BavelLocatie: Jack van Gilsplein 1, Bavel


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Roosendaal een brocante markt, in Biest-houtakker een brocante markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Roosendaal een brocante markt, in Biest-houtakker een brocante markt, in Roosendaal een brocante markt, in Biest-houtakker een brocante markt, in Biest-houtakker een brocante markt, in Roosendaal een brocante markt, in Tilburg een brocante markt, in Oosteind een beurs, in Gilze een brocante markt, in Dordrecht een brocante markt, in Goirle een brocante markt, in Ulicoten een brocante markt, in Tilburg een brocante markt, in Zundert een brocante markt, in Hilvarenbeek een beurs, in Roosendaal een brocante markt, in Roosendaal een brocante markt, in Roosendaal een brocante markt, in Roosendaal een brocante markt, in Biest-houtakker een brocante markt.


Brocante markten


21 mar
Roosendaal
21 mar
Biest-houtakk
22 mar
Roosendaal
22 mar
Biest-houtakk
23 mar
Biest-houtakk
23 mar
Roosendaal
23 mar
Tilburg
23 mar
Dordrecht

Beurzen


23 mar
Oosteind
24 mar
Hilvarenbeek