Schuurverkoop Wijnaldum in Wijnaldum

Zaterdag 18 Mei 2019 - 10:00-16:00 uur


Zaterdag 18 mei Schuurverkoop in Wijnaldum. Van 10.00 uur tot 16.00 uur Zaterdag 18 mei verkopen de inwoners van Wijnaldum een verscheidenheid aan rommelmarktspullen en curiosa vanuit hun garages, schuren, tuinen en opritten. Ook kunt u een kijkje nemen bij een aantal creatievelingen die hun werkplek open stellen voor publiek. In het archeologisch steunpunt is de jaarlijkse boekenmarkt. Met meer dan 40 deelnemers in Wijnaldum belooft het weer een fantastisch evenement te worden. In de kantine bij het kaatsveld en op het terras op de Terp kan iedereen terecht voor een hapje en een drankje. De lijst met deelnemers is op verschillende plekken verkrijgbaar. Tot ziens op 18 mei in Wijnaldum!

Opslaan in Agenda 2019-05-18 10:00 2019-05-18 16:00 Europe/Amsterdam Schuurverkoop Wijnaldum Zaterdag 18 mei Schuurverkoop in Wijnaldum. Van 10.00 uur tot 16.00 uur Zaterdag 18 mei verkopen de inwoners van Wijnaldum een verscheidenheid aan rommelmarktspullen en curiosa vanuit hun garages, schuren, tuinen en opritten. Ook kunt u een kijkje nemen bij een aantal creatievelingen die hun werkplek open stellen voor publiek. In het archeologisch steunpunt is de jaarlijkse boekenmarkt. Met meer dan 40 deelnemers in Wijnaldum belooft het weer een fantastisch evenement te worden. In de kantine bij het kaatsveld en op het terras op de Terp kan iedereen terecht voor een hapje en een drankje. De lijst met deelnemers is op verschillende plekken verkrijgbaar. Tot ziens op 18 mei in Wijnaldum! WijnaldumLocatie: Wijnaldum, Wijnaldum


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is e.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Workum een braderie, in Sneek een braderie, in Mantgum een rommelmarkt.


Braderiëen


30 mei
Workum

Rommelmarkten


2 jun
Mantgum