RC kofferbakmarkt in Amsterdam

Zondag 19 Mei 2019 - 9:00-17:00 uur


RC Kofferbak Markt , bezoekers gratis entree en speciale kortingen! Wederom In 2019 organiseren Rob en Coen weer op iedere 3e zondag van de maand een gezellige Kofferbakmarkt, dus op 19 mei, 16 juni, 21 juli, 18 augustus, 15 september en 20 oktober. Bij slecht weer gaat het niet door en wordt dat die ochtend via Facebook en de website vermeld. De locatie is wederom de parkeerplaats van restaurant de Goudfazant en café restaurant Hangar aan de Aambeeldstraat 10h in Amsterdam Noord, prachtig gelegen aan het IJ. <br /> Bezoekers gratis entree! Wil je je volgeladen auto leegverkopen dan betaal je 20euro voor een plek. Een bestelbus 30euro. Een aanhanger kost 10eu extra. Openingstijden 09-17u. Deelnemers inrijden vanaf 07:30u RC is geen doorsnee kofferbakmarkt maar ontstaan uit het gebrek aan humor bij andere organisaties, dus gelden hier speciale kortingen. - voor deelnemers die met een oldtimer van 30 jaar of ouder komen. De korting bedraagt het aantal jaar dat je auto oud is in %en. Dus 40 jaar oud = 40% korting. <br /> Het is nou eenmaal leuk om oldtimers te bewonderen. - heb je van een vorige deelname een RC-sticker op je auto dan krijg je 5euro korting. Je aanmelden voor deelname kan door je gegevens in te vullen bij [email protected] Er passen 70 auto’s op het terrein dus wees er tijdig bij. Een eigen plek reserveren is niet mogelijk, maar wordt aangewezen in volgorde van binnenkomst. Voor een sfeervolle zondag met leuke mensen, een muziekje op de achtergrond, op een nieuw stukje Amsterdam, en met een magnifiek uitzicht over het IJ is het zeker de moeite waard te komen kijken naar het leukste rommelevenement van Amsterdam en omstreken. Bezoek de website voor meer info!

Opslaan in Agenda 2019-05-19 09:00 2019-05-19 17:00 Europe/Amsterdam RC kofferbakmarkt RC Kofferbak Markt , bezoekers gratis entree en speciale kortingen! Wederom In 2019 organiseren Rob en Coen weer op iedere 3e zondag van de maand een gezellige Kofferbakmarkt, dus op 19 mei, 16 juni, 21 juli, 18 augustus, 15 september en 20 oktober. Bij slecht weer gaat het niet door en wordt dat die ochtend via Facebook en de website vermeld. De locatie is wederom de parkeerplaats van restaurant de Goudfazant en café restaurant Hangar aan de Aambeeldstraat 10h in Amsterdam Noord, prachtig gelegen aan het IJ. Bezoekers gratis entree! Wil je je volgeladen auto leegverkopen dan betaal je 20euro voor een plek. Een bestelbus 30euro. Een aanhanger kost 10eu extra. Openingstijden 09-17u. Deelnemers inrijden vanaf 07:30u RC is geen doorsnee kofferbakmarkt maar ontstaan uit het gebrek aan humor bij andere organisaties, dus gelden hier speciale kortingen. - voor deelnemers die met een oldtimer van 30 jaar of ouder komen. De korting bedraagt het aantal jaar dat je auto oud is in %en. Dus 40 jaar oud = 40% korting. Het is nou eenmaal leuk om oldtimers te bewonderen. - heb je van een vorige deelname een RC-sticker op je auto dan krijg je 5euro korting. Je aanmelden voor deelname kan door je gegevens in te vullen bij [email protected] Er passen 70 auto’s op het terrein dus wees er tijdig bij. Een eigen plek reserveren is niet mogelijk, maar wordt aangewezen in volgorde van binnenkomst. Voor een sfeervolle zondag met leuke mensen, een muziekje op de achtergrond, op een nieuw stukje Amsterdam, en met een magnifiek uitzicht over het IJ is het zeker de moeite waard te komen kijken naar het leukste rommelevenement van Amsterdam en omstreken. Bezoek de website voor meer info! AmsterdamLocatie: Aambeeldstraat, 10h, Amsterdam


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Amsterdam Jordaan een markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in Amsterdam Jordaan een markt, in Amsterdam Slotervaart een markt, in Middenbeemster een brocante markt, in Wijk aan Zee een jaarmarkt, in Wijk aan Zee een jaarmarkt, in Heemstede een braderie, in Badhoevedorp een braderie, in Maarssen een braderie, in Wormerveer een braderie, in Haarlem een jaarmarkt, in Haarlem een antiek & kunst markt, in Amsterdam Jordaan een markt.


Markten


27 mei
Amsterdam Jor
29 mei
Amsterdam Slo
3 jun
Amsterdam Jor
Brocante markten


30 mei
Middenbeemste


Jaarmarkten


30 mei
Wijk aan Zee
30 mei
Wijk aan Zee
1 jun
Haarlem
Braderiëen


30 mei
Heemstede
1 jun
Badhoevedorp
1 jun
Maarssen
1 jun
WormerveerAntiek & Kunst markten


1 jun
Haarlem