Kofferbakmarkt Someren-Heide in Someren-Heide

Zondag 19 Mei 2019 - 10:00-15:30 uur


Het aanbod van de kofferbakmarkt kan variëren van nieuwe tot antieke spullen uit grootmoeders tijd. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er te vinden. Kortom een gevarieerd aanbod voor ieder wat wils! Toegang 1,- euro. Kinderen t/m 10 jaar gratis toegang. Parkeren is gratis. Verkopers kunnen zich aanmelden via de website van de kofferbakmarkt.

Opslaan in Agenda 2019-05-19 10:00 2019-05-19 15:30 Europe/Amsterdam Kofferbakmarkt Someren-Heide Het aanbod van de kofferbakmarkt kan variëren van nieuwe tot antieke spullen uit grootmoeders tijd. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er te vinden. Kortom een gevarieerd aanbod voor ieder wat wils! Toegang 1,- euro. Kinderen t/m 10 jaar gratis toegang. Parkeren is gratis. Verkopers kunnen zich aanmelden via de website van de kofferbakmarkt. Someren-HeideLocatie: Brinkweg, Someren-Heide


Vandaag in de buurt:

Vandaag zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in St. Joost een boeken & muziek markt.

Deze week in de buurt:

Deze week zijn er de volgende markten in de buurt. Zo is er in St. Joost een boeken & muziek markt, in Sevenum een braderie, in Eindhoven een rommelmarkt, in oermond een rommelmarkt, in Reuver een rommelmarkt, in Eindhoven een braderie, in Valkenswaard een braderie, in Sint-Oedenrode een rommelmarkt, in Baarlo een jaarmarkt, in ocholt (be) een rommelmarkt, in Vessem een rommelmarkt, in Roermond een markt, in Kronenberg een rommelmarkt, in Eersel een braderie, in Valkenswaard een braderie, in Bakel een braderie, in Eindhoven een evenement, in Westerhoven een antiek & kunst markt.


Boeken & Muziek markten


27 mei
St. Joost


Braderiëen


28 mei
Sevenum
30 mei
Eindhoven
30 mei
Valkenswaard
2 jun
Eersel
2 jun
Valkenswaard

Rommelmarkten


30 mei
Eindhoven
30 mei
oermond
30 mei
Reuver
30 mei
Sint-Oedenrod
1 jun
ocholt (be)
1 jun
Vessem
2 jun
Kronenberg
Jaarmarkten


31 mei
Baarlo


Markten


1 jun
Roermond


Antiek & Kunst markten


2 jun
Westerhoven